Boris Becker és gyönyörű barátnője: ilyen elegánsak voltak a Berlinálén

Boris Becker és párja újra a vörös szőnyegre léptek.

boris-becker-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Boris Becker és párja, Lilian De Carvalho részt vettek a Berlinálén, ugyanis vasárnap este a filmfesztiválon mutatták be a Boom! Boom! The World vs. Boris Becker című dokumentumfilmet. Az Oscar-díjas Alex Gibney készítette a hatszoros Grand Slam-győztes életéről szóló alkotást.

Boris Becker és párja

A dokumentumfilm bemutatóját a visszavonult teniszlegenda és kedvese sem hagyták ki. Becker számára a tavalyi év kifejezetten pokoli volt, Londonban 30 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték. 2012-ben alapított egy ruházati márkát, de öt évvel később az egyre növekvő adóssága miatt csődöt jelentett. Ennek ellenére 2,5 millió font értékű relikviát elrejtett, de a csalására végül fény derült. 2022 tavaszán börtönbe vonult, de végül csak nyolc hónapot ült a hűvösön. Ezután Angliából vissza kellett térnie szülőhazájába, Németországba.

Párja, Lilian mindvégig támogatta őt ebben a nehéz időszakban, az egzotikus szépség a dokumentumfilm premierjére is elkísérte az exsportolót. A nővel 2020 óta elválaszthatatlanok.

Képes összeállításunkban megnézheted Boris Becker és párja közös fotóit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük