Meggyilkolták? Durva részletek derültek ki az énekesnő lányának haláláról
Fotókkal
Így gyilkolta meg Bobbi Kristina Brownt Nick Gordon dühében.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Whitney Houston egyetlen lányát, Bobbi Kristina Brownt 2015. január 31-én állítólagos férje, a 25 éves Nick Gordon találta eszméletlenül házuk fürdőszobájában, arccal a kádban. Akkor már alig mutatott életjeleket, újra kellett éleszteni, a légzése is leállt. Bobbiról köztudott volt, hogy drogozott, egészen pontosan kokainozott, melyet megtaláltak otthonában és szervezetében is a kórházba szállítását követően.

A közvélemény sokáig úgy gondolta, a lány öngyilkos akart lenni, mert nem tudta feldolgozni, hogy 18 éves korában elveszítette híres édesanyját. Ezt a gyanút támasztotta alá az is, hogy egy kád vízben találtak rá, csakúgy, mint Whitney-re.

A legfrissebb hírek szerint azonban a lány gyilkosság áldozata lett, úgy fest, Nick Gordon okozta a halálát féltékenységében. Lapozd végig képes összeállításunkat és tudd meg, mit derítettek ki a hatóságok!

Énekesek, akikről életrajzi film készült

Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a sztárok, akikről életrajzi filmet forgattak. Lapozd végig a fotókat, mert meg fogsz lepődni, ha meglátod, kit ki alakított a filmvásznon!

Ezt is szeretjük