Nincs már sok hátra Whitney Houston lányának! Az orvosok szerint menthetetlen
Alig mutat már életjelet a haldokló Bobbi Kristina.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Whitney Houston 22 éves lányát, Bobbi Kristina Brownt a múlt héten szállították át a kórházból egy hospice házba, mert az orvosok és a családja is lemondott róla.

A fiatal nő már nincsen a gépekre kötve, így állapota egyre súlyosbodik, szinte semmilyen életjelet nem mutat.

Biztonsági őröket hívtak

A család annyira biztos abban, hogy Bobbi Kristina napokon belül meghal, hogy biztonsági őröket hívtak a hospice házhoz.

- Alig mutat valamilyen életjelet. Megnövelték a biztonsági őrök számát, de a környékbeli rendőröket is kihívták, mert a család arról értesítette őket, hogy közeleg Bobbi Kristina Brown halála, és azt szeretnék, ha a fotósok nem készíthetnének képeket arról, amikor elszállítják a holttestét - mondta a család egyik ismerőse a FOX-nak.

Arra is fény derült, hogy néhány héttel korábban a lányt Chicagóba szállították egy orvosi repülőgépen, hogy az Oprah Winfrey által ajánlott specialista is megvizsgálhassa.

- Csak megerősítették, amit az atlantai orvosok is mondtak: semmi esélye a gyógyulásra. Ekkor hagytak fel a gyógyszeres kezelésével, és vették le a gépekről - tette még hozzá az ismerős.

Bobbi Kristina édesapja, Bobby Brown mindent megtett azért, hogy a lány felépüljön, a gépekről is csak akkor hagyta lekapcsolni gyermekét, amikor a chicagói orvosok elmondták neki, tényleg nincs esély a gyógyulásra.

Ezt is szeretjük