Vőlegénye miatt halt meg az énekesnő - Milliókat fizethet a családjának

Nézd meg

Megszületett az ítélet Bobbi Kristina Brown halálának ügyében.

Végre pont került Bobbi Kristina Brown halálának ügyére: a bíró kimondta az ítéletet, miszerint az énekesnő vőlegénye - és egyben féltestvére, Nick Gordon - felelős a 22 éves sztárcsemete haláláért. Bobbi Kristina édesapja, Bobby Brown súlyos összeget hajtana be a fiútól, és mivel követeléseit jogosnak találta a bíróság, 36 millió dollárt - átszámítva 10 és fél milliárd forintot - fizethet.

Nick Gordon és Bobbi Kristina Brown szerelme

Nick Gordon és Bobbi Kristina Brown kapcsolata sokakból már a kezdetekkor is felháborodást váltott ki - a szerelmesek között ugyan nincs vérrokonság, de Whitney Houston saját fiaként nevelte Nick Gordont. Nézd meg a fotókat a kapcsolatukról!

Megtették! Hozzáment mostohatestvéréhez Whitney Houston lánya

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük