Vőlegénye miatt halt meg az énekesnő - Milliókat fizethet a családjának

Nézd meg

Megszületett az ítélet Bobbi Kristina Brown halálának ügyében.

Végre pont került Bobbi Kristina Brown halálának ügyére: a bíró kimondta az ítéletet, miszerint az énekesnő vőlegénye - és egyben féltestvére, Nick Gordon - felelős a 22 éves sztárcsemete haláláért. Bobbi Kristina édesapja, Bobby Brown súlyos összeget hajtana be a fiútól, és mivel követeléseit jogosnak találta a bíróság, 36 millió dollárt - átszámítva 10 és fél milliárd forintot - fizethet.

Nick Gordon és Bobbi Kristina Brown szerelme

Nick Gordon és Bobbi Kristina Brown kapcsolata sokakból már a kezdetekkor is felháborodást váltott ki - a szerelmesek között ugyan nincs vérrokonság, de Whitney Houston saját fiaként nevelte Nick Gordont. Nézd meg a fotókat a kapcsolatukról!

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük