4 igazán rémisztő mellplasztika

Kár volt kés alá feküdniük

Íme, 4 hölgy és elbaltázott műmelleik, amelyek eltorzultak, összenőttek, vagy éppen sebhelyek csúfítják őket.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Janice Dickinson

A nyolcvanas évek leghíresebb szupermodellje az elmúlt években gyakran látogatta plasztikai sebészét, aminek meg is lett a borzasztó eredménye.


Dickinson egykori szép arca mára eltorzult, és rá sem lehet ismerni arra a bombázóra, aki saját bevallása szerint ezer pasival bújt ágyba fénykorában.

Az 53 éves sztár arcának vonalai rémisztően megváltoztak a tucatnyi ráncfelvarrás és botoxkezelés hatására, de ajkai is elcsúfultak, mert telepumpáltatta őket kollagénnel. Testének legiszonyatosabb pontjai mégis mellei, amelyeket tavaly egy falatnyi bikiniben tett közszemlére. Összenőtt és eltorzult cicijeinek bizarr látványa rémisztő, ami még az edzettebb gyomrú olvasókat is könnyedén kikészítheti.

Kerry Katona

Anglia hányatott sorsú celebje hónapról hónapra gondoskodik arról, hogy a címlapokon sokkolja a világot. Az Atomic Kitten egykori énekesnője züllött életmódjával igen korán felhívta magára a figyelmet. Aztán jöttek a magánéleti balhék, tavaly pedig olyan féktelen piálásba és zabálásba kezdett, hogy még nézni is rossz volt.

Kerry Katona lába alól durván kicsúszott a talaj, pillanatok alatt elhízott, ám augusztusban elege lett addigi életmódjából. Ekkor döntött úgy, hogy egy magánklinikán műtéti úton nyeri vissza régi alakját.


A cenzúrázatlan képeket ide kattintva tekintheted meg!

Nem sajnálta a pénzt a plasztikáztatásra, 15 ezer fontot, vagyis mintegy négy és fél millió forintnak megfelelő összeget fizetett a szépészeti beavatkozásokért. Leszívták testéről a zsírt, és mellein is igazítottak. Katona pedig büszkén villantotta őket idén januárban a tengerparton, csak arról feledkezett meg, hogy sebhelyes és szétszabott cicijeinek látványa nem éppen vonzó, ám ez sem őt, sem pedig új párját nem igazán érdekelte.

Pamela Anderson

A kilencvenes évek dúskeblű szexszimbólumának teste sokkolóan romlásnak indult az elmúlt években, amiért leginkább a plasztikai beavatkozások tehetők felelőssé. Az egykor bájos és szexi kanadai bombázóból mostanra egy kiélt és elcsúfult Barbie-klón lett. A ráncfelvarrások az ő arcát is durván kikészítették, ám leginkább melleit sanyargatta a rendszeres műtétekkel.


Volt idő, amikor méretes implantátumaival izgatta fel a pasik fantáziáját, aztán egyszer csak elege lett belőlük, és kivetette őket. Csökkentett térfogatú lökhárítóit megmutatta a Playboy-ban is, amelyek sokkal szexisebben festettek, mint felfújt változataik. Elég csak erre a róla készült régebbi bikinis fotóra egyetlen pillantást vetni, hiszen göröngyös melleinek bizarr körvonalai valóban visszataszítóak. Ezek után már nem is olyan meglepő, hogy végül megszabadult a szilikonpárnáktól.

Allaura Sweet

A 22 éves pornósztár borzalmasan szétműtött mellei még az erősebb idegekkel megáldott olvasóinknál is könnyedén kiverhetik a biztosítékot. Sweet torz cicijeihez hasonló rémségeket nem túl gyakran láthatunk, groteszk felsőtestének látványa egyszerűen gyomorforgató.


A jelek szerint sikerült rosszul megválasztania sebészét, aki kontár módon szabta szét az eredetileg Nicole Moore nevű lány bájgömbjeit.

A cenzúrázatlan képet ide kattintva tekintheted meg!

Allaura Sweet mindezek ellenére szemrebbenés nélkül bujálkodik a kamerák kereszttüzében, és nem nagyon izgatja, hogy mit szólnak partnerei csábosnak nem igazán nevezhető melleihez.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Nem olyan régen kezdte a szakmát, de nem éppen szívbajos, hiszen bevállalós pornósztárként számos hardcore és extrém felnőttfilmben is feltűnt már.

Ezt is szeretjük