Guminővé botoxozott sztárok arcai közelről

Sokkoló fotókkal

Eltorzult vonások, viaszosan fénylő bőr, megbénult izmok - bombázókból lett botoxbanyák durva képei.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vivica Fox

A csokibőrű szépség annak idején a Függetlenség napja című kultuszfilm szexis sztriptíztáncosnőjeként vált a férfiközönség kedvencévé. A gyönyörű színésznő azonban soha nem tudta beverekedni magát az A-listás hollywoodi sztárok közé, és talán ezt próbálja kompenzálni azzal, hogy mániákusan foglalkozik külsejével.


44 esztendős korára Vivica valóságos megszállottja lett a plasztikai műtéteknek, aminek eredményeképp egykori bájaiból szinte semmi nem maradt.

Melleit és ajkait is szétszabatta, de még ezt a borzalmat is sikerült felülmúlnia a plasztikafüggő hírességnek, aki a képeket elnézve úgy tűnik, rendszeresen rendez botoxorgiákat valamelyik szépészeti klinikán.

Arcbőre viaszosan fénylik és úgy feszül, mintha szét akarna repedni, a túlzásba vitt ráncfelvarrásoknak köszönhetően pedig drasztikusan megkopaszodott.

Denise Richards

Az egykori szexbomba még nem töltötte be a negyvenet, de máris az örök fiatalságért folyó küzdelem áldozatává vált.

Denise a 90-es évek második felében valóságos szexszimbólumnak számított, férfiak milliói bámulták epekedve dús idomait a Vad vágyak túlfűtött jeleneteiben.

Figyelemreméltó testi adottságai mellett a színésznő különlegesen szép arcvonásokkal is büszkélkedhet, vagy legalábbis büszkélkedhetett.


A botoxinjekciók mértéktelen alkalmazása nyomán egykor igézően bájos pofija ijesztő cápafejjé torzult. Az átalakulás hátborzongató − Denise szabályos vonásait a bőrébe juttatott méreg groteszk, maszkszerű fintorba húzza.

Kylie és Danii Minogue

A dalos testvérpár mindig is előkelő helyen szerepelt a popipar szexbombái között, ám ők sem érik be azzal, amivel a természet megáldotta őket. Az énekesnőként nem túl sikeres Danii már többször feküdt kés alá, így aztán nem csoda, hogy a hajdan természetesen bájos lány helyett ma egy műmosolyú viaszbaba néz rá a tükörből. Vonásait egészen széthúzza és eltorzítja a sok botox, fénylő és tükörsima arcbőre pedig olyan természetellenes, mint egy műanyag bábué.


A 40 éves Kylie úgy tűnik, legalább annyira retteg az öregedéstől, mint húga. Ezért aztán ő is bevetette a sztárok ránctalanító csodaszerét, siralmas eredménnyel. Az agyonbotoxozott sztár hátborzongatóan széles, torz mosolyával gyerekeket lehetne ijesztegetni, puffadt, viaszosan fényes és feszes bőre pedig mintha Madame Tussaud alkotása lenne.

Vanessa Williams

Amerika első színes bőrű szépségkirálynője bevallottan botoxrajongó, de mint mondja, nem használja állandóan. Az alábbi képeket elnézve kijelentése második része igencsak kétségbevonható, hiszen az énekes-színésznő vonásai olyan dermedtek, mintha tulajdonosukat hűtőkamrába zárták volna néhány napra.


Ráadásul a botoxfüggőség másik csalhatatlan jele, a széles, cápaszerű vigyor is ott ül olajosan fénylő arcán. Vanessa esetében a kúra visszafele sült el: a kezeléseknek köszönhetően sikerült elérnie, hogy természetellenes külsejével 45 événél nem fiatalabbnak, hanem jóval öregebbnek néz ki.

Janice Dickinson

Az egykori bombázó szupermodell a mértéktelen plasztikáztatás miatt mára önmaga karikatúrájává silányult. Nemrégiben összenőtt műmelleinek látványával sokkolta a nagyérdeműt, de talán még ez sem volt olyan szörnyű, mint a műtétektől teljesen eltorzult arcáról készült leleplező fotók.


Janice kollagénnel telepumpált harcsaszájára Donatella Versace is büszke lenne, a ráncfelvarrások és a botoxkezelések miatt elcsúfult vonásai pedig az egykori szépségből szörnyeteggé változtatták. Összehúzódott arcán morbid lyukak tátonganak, homloka pedig úgy fénylik, mint a legzsírosabb bőrű tinédzseré.

Pamela Anderson

Mindenki kedvenc szilikonmacája soha nem csinált titkot abból, hogy a plasztikai sebészeknek köszönheti sikereit.

A hatalmas szilikonkebleivel hírnevet szerző szexbomba azonban 40 éves korára lelkileg és fizikailag is teljesen leépült, amiben nagy része volt a túlzásba vitt szépészeti műtéteknek.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Lufimellei egészen eldeformálódtak, kollagéntől duzzadó műanyagajkaival pedig már mosolyogni sem képes rendesen az arcát feszítő, töménytelen mennyiségű botox miatt.

OLVASD EL EZT IS!

  • pamela anderson
  • plasztika

2009 legiszonytatóbb plasztikái

  • christian bale
  • mickey rourke

2009 legmegdöbbentőbb átváltozásai

Ezt is szeretjük