Összenőttek Janice Dickinson mellei

Bikinis képek

A plasztikafüggő hölgy jobban tette volna, ha nem húz bikinit, mellei ugyanis rémiszetően néznek ki.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A nyolcvanas évek egyik legismertebb szupermodellje kétségkívül Janice Dickinson volt, aki szakmai profizmusa mellett hedonista bulijaival és féktelen életmódjával is alaposan felhívta magára a figyelmet.


Olyan kultikus figurákkal merült el a New York-i éjszakai életben, mint Andy Warhol, Truman Capote vagy a tragikusan fiatalon elhunyt John Belushi.

A jelenleg 53 éves modell azonban ma már csak árnyéka egykori önmagának.

Plasztikafüggősége egyre inkább elhatalmasodott rajta, szája például szinte szó szerint lebénult a sok feltöltéstől, de a ráncfelvarrások és egyéb ördögi beavatkozások is letörölhetetlen nyomot hagytak az arcán.

Legendás szerető volt fénykorában

Érdemes például alaposan szemügyre venni ezt a tavalyi képet, amin Dickinson bikiniben mosolyog önfeledten, de hogy miért, azt nem lehet tudni, hiszen eltorzult és összenőtt melleinek borzasztó látványa még az edzettebb gyomrú olvasókat is kikészítheti.

A szupermodell ronccsá műtött testét látva elég nehéz elhinni, hogy ugyanez a nő olyan rangos divatlapokban pózolt, mint a Harper’s Bazaar, a Vogue vagy a Playboy, illetve, hogy olyan divatdiktátorok kedvence volt, mint Giorgio Armani, Gianni Versace vagy Calvin Klein.

Sztárok plasztika előtt és után

Nézegess képeket!

Elolvasom
Dickinsonnak nem adatott meg a boldog gyerekkor, apja agresszív volt, anyja pedig drogfüggő, felnőttként talán éppen ezért habzsolta az életet és hajszolta az örömöket.Sylvester Stallone például katonaruhában osont be hozzá, hogy a hátsó kertjében hancúrozzanak, de megfordult Warren Beatty, Jack Nicholson, Mick Jagger és Bruce Willis ágyában is.
Ezt is szeretjük