Steve Irwin lányából gyönyörű nő lett - Fotón a 20 éves Bindi
Bindi Irwin édesapja nyomdokaiba lépett.

steve-irwin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész világot megrázta, amikor 2006-ban tragikus körülmények között elhunyt Steve Irwin, a világhírű krokodilvadász. A 44 éves korában elhunyt hírességnek ekkor egy szem lánya, Bindi Irwin csupán nyolcéves, míg fia, Robert hároméves volt. Azóta a gyerekek már felcseperedtek, míg Robert a tinédzser éveit éli, addig Bindiből egy nagyon csinos nő lett.

Friss fotón Steve Irwin lánya, Bindi Irwin

Bindi Irwin egy igazi, természetes szépség. Édesapjához hasonlóan ő is óriási állatbarát, nem is csoda, hogy a nyomdokaiba lépett, napjainkban ő, édesanyja, Terri és öccse az ausztrál állatkertben dolgoznak, és folytatják tovább Steve Erwin munkásságát. A hétköznapi teendőikről még egy dokumentumfilm-sorozatot is készítettek Crikey! It's The Erwins címmel, a műsort itthon is játssza az Animal Planet Ausztrál állatkert - Steve Erwin öröksége címmel.

- Biztos vagyok benne, hogy apa büszke lenne ránk. Minden áldott nap azon vagyunk, hogy büszkévé tegyük őt, és vigyük tovább azt, amit ő létrehozott. Bízom benne, hogy valahol jelen pillanatban is ott van, és ezt mondja magában: "igen, jól csináltátok!" - nyilatkozta decemberben a People magazinnak. 

bindi irwin monica schipper getty
Fotó: Monica Schipper / Getty Images Hungary

A júliusban 21. születésnapját ünneplő Bindi Erwin szíve már évek óta foglalt. Párjával, Chandlerrel 2013 óta járnak együtt, és azóta is imádják egymást. A fiatal szépség olykor Instagram-oldalára is posztol magukról szerelmes fotót.

Bindi kedvese is szereti az állatokat, ráadásul az Erwin családdal együtt ő is az állatkertben dolgozik. Bár komoly a kapcsolatuk, egyelőre még nem történt eljegyzés, a fiatalok az állatkertre koncentrálnak, illetve arra, hogy minél több időt tudjanak kettesben tölteni, imádnak például utazni. 

Paul Walker lányából gyönyörű, felnőtt nő lett

Paul Walker 2013-ban hunyt el tragikus hirtelenséggel. Kislánya, Meadow akkor csupán 15 éves tinédzser volt. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire gyönyörű nővé érett a Halálos iramban-filmek sztárjának egy szem lánya.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük