Benny Hill ilyen volt valójában - A világhírű humoristáról megdöbbentő dolgokat állít egy barátja
Benny Hill nagyon magányosnak érezte magát barátja állítása szerint.

benny-hill-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Benny Hill a világ egyik legnépszerűbb humoristája volt, emberek millióinak arcára csalt mosolyt rendszeresen. Műsorát, a The Benny Hill Show-t húsz éven keresztül sugározta az angol Thames Television, persze Anglián kívül világszerte vetítették a saját gyártású produkcióit, így Magyarországon is. Sokan rajongtak a sztárért, például Michael Jackson is istenítette, ennek ellenére Benny Hill a négy fal között egy nagyon magányos ember volt.

Ilyen volt Benny Hill élete

A Daily Mail szemezgetett Craig Bennett újságíró legújabb kiadványából, amely a True Confessions of a Shameless Gossip címre hallgat. Bennett mindent tud Hollywoodról és a sztárvilágról, hiszen már több évtizede az ő körükben mozog, rengeteg műsorba hívják szakértőnek, így nem csoda, hogy a könyvében is a hírességek életéről van szó. Az újságírónak vallott Benny Hill közeli barátja, Sarah Kemp ausztrál színésznő arról, hogy milyen is volt a humorista élete valójában. A nő azt állította, hogy a legendás sztár magányosnak, csúnyának és boldogtalannak érezte magát, önbizalomhiányos volt, ráadásul a nők körében sem volt túl népszerű. Utóbbi azért is érdekes állítás, mivel a komikus rengeteg alkalommal vette körül magát gyönyörű nőkkel a műsoraiban.

Bár Benny Hillt gyakran vették körül csinos lányok, ennek ellenére nem érezte magát sikeresnek a nők körében.
Bár Benny Hillt gyakran vették körül csinos lányok, ennek ellenére nem érezte magát sikeresnek a nők körében.
Fotó: GAB Archive / Redferns / Getty Images Hungary

A nagy népszerűségnek köszönhetően Benny Hill egész jól állt anyagilag, ennek ellenére extrém módon takarékos volt, szinte rettegett attól, hogy pénzt költsön. Ha például már annyira ócskává vált a cipője, hogy a talpa is kezdett leválni róla, inkább megragasztotta, hogy ne kelljen újat vásárolni, emellett szinte mindig ugyanabban a pár ruhában járt.

Csak az akciós élelmiszereket volt hajlandó megvenni, ha pedig a BBC központjában volt jelenése, inkább gyalogolt, mert nem akart taxira pénzt költeni. Sarah Kemp szerint jó barátja sem autót, sem pedig saját házat nem vásárolt magának, mert azt túl nagy kiadásnak érezte volna.

Így festett fiatalon Benny Hill

Kíváncsi vagy, hogyan festett a húszas éveiben Benny Hill? Nagyon sármos pasi volt.

Ezt is szeretjük