Ben Stiller ritkán látott lányával lépett a vörös szőnyegre: a 20 éves Ellából szőke, csinos nő lett

Ben Stiller egyetlen lánya fantasztikusan jól nézett ki a vörös szőnyegen apukája mellett.

benstiller-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ben Stiller sok szép híres nővel randizgatott, majd a gyönyörű színésznő, Christine Taylor személyében végre megtalálta az igazit. 

1999-ben a Heat Vision and Jack forgatásán találkoztak először, 2000 májusában házasodtak össze. Lányuk, Ella 2002-ben, a fiuk, Quinn 2005-ben jött a világra. 

Ben Stiller lánya, Ella

Ben Stiller büszkesége, a húszéves Ella Stiller immár gyönyörű, fiatal, felnőtt nő. A 2022-es Emmy-díjátadón ő volt édesapja partnere, csak úgy ragyogott a vörös szőnyegen. Mélyen dekoltált, hosszú, fekete ruhát viselt, szőke haját kiengedte, szemeit füstös sminkkel tette még igézőbbé. 

Ben Stiller és Ella a vörös szőnyegen.
Ben Stiller és Ella a vörös szőnyegen.
Fotó: Evans Vestal Ward/NBC / Getty Images Hungary

Egy biztos: az alma nem esett messze a fájától, Ella tiszta anyja! Persze híres édesapjától is örökölt ezt-azt, az orruk például kimondottan egyformának tűnik. 

Ben Stiller és gyermekei édesanyja, Christine Taylor egyébként 2017-ig éltek nagy boldogságban, vegetáriánusok lettek, gyermekeiknek is átadva ezt az eszmét. Akkor azonban nézeteltéréseik adódtak, úgy érezték, nem megy tovább, ezért szakítottak. 

2020-ban azonban ismét egymásba szerettek, és összejöttek, ezt pedig a koronavírusnak köszönhetik. A karantén idejére az akkor kamaszodó gyerekeik érdekében összeköltöztek. 

Ella jól érezte magát édesapja oldalán a gálán.
Ella jól érezte magát édesapja oldalán a gálán.
Fotó: Christopher Polk/NBC / Getty Images Hungary

Ben Stiller idén azért kapott meghívást az Emmy-gálára, mert sorozatát, a Különválást a legjobb drámasorozat kategóriában jelölték. A díjat azonban végül más vitte haza. 

Sylvester Stallone legkisebb lánya, Scarlet

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Scarlet Stallone és a nővérei!

Szőke szépség Sylvester Stallone legkisebb lánya: a 19 éves Scarlet édesanyjára hasonlít

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Robin L. Marshall/Getty Images

Ezt is szeretjük