A színészpár búfelejtésképp találkozgatott egymással, házasság lett a vége: Ben Stiller 2000-ben vette el Christine-t

Ben Stiller és felesége, Christine csak azért jöttek össze, hogy elfelejtsék exeiket.

ben-stiller-és-neje-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2022 egyik nagy meglepetése volt, hogy Ben Stiller és felesége, Christine Taylor négy év különélés után kibékültek egymással.

Lényegében a koronavírus-világjárvány hozta újra össze őket, a karantént is együtt töltötték, ekkor jöttek rá, hogy összetartoznak. A Hey Dude... The '90s Called! nevű podcastban vallották be, hogy amikor 1999-ben összejöttek, valójában mindketten a volt szerelmüket szerették volna elfelejteni.

Ben Stiller felesége, Christine

Amikor találkozgatni kezdtek, egyikőjük sem akart komoly kapcsolatot, hiszen nemrég ért véget mindkettőjük életében egy nagy szerelem.

GettyImages-1441397103
Fotó: Bruce Glikas / Getty Images Hungary

- Mi egymás, hogy is mondjam, búfelejtői voltunk egy kicsit - fogalmazta Christine, majd a férje így folytatta:

- Egyáltalán nem gondoltuk komolyan a kapcsolatunkat.

Heat Vision and Jack sorozat pilotepizódját forgatták együtt, akkor találkoztak először, mivel a próbarész nem jött be a tesztközönségnél, így a szériát sosem mutatták be a nagyközönségnek.

- Jól éreztük magunkat egymás társaságában, amíg forgattunk, aztán Christine-nel felvettem a kapcsolatot, pont forgattam egy filmet New Yorkban, és áthívtam magamhoz, hogy együtt lógjunk.

Végül a nő ebbe belement, és olyan jól sikerült a randi, hogy végül az egész nyarat együtt töltötték. 2000-ben már össze is kötötték az életüket, két gyerekük született, Ella 2002-ben, Quinlin 2005-ben. Bár 17 év házasság után bejelentették, hogy különválnak útjaik, végül mégis visszataláltak egymáshoz.

Adam Sandler és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Adam Sandler felesége.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük