Barack Obama kisebbik lánya szép nővé érett: a 19 éves Sasha nővérével és szüleivel pózolt

Barack Obama kisebbik lánya egyetemi tanulmányait végzi.

sasha-obama-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Barack Obama és Michelle Obama lányai még nagyon kicsik voltak, amikor 2009 januárjában beköltöztek a Fehér Házba, Malia tíz, Sasha nyolcéves volt. A lányok szinte a világ szeme előtt alakultak át cuki gyerekekből bájos tinédzserekké, ám miután 2017 januárjában édesapjuk átadta a hatalmát Donald Trumpnak, sokkal kevesebbet lehet őket látni.

Az Egyesült Államok 44. elnöke vasárnap egy friss, családi felvételt osztott meg, ami több mint 3 millió lájkot kapott az Instagramon.

Barack Obama kisebbik lányából is gyönyörű nő lett

A családi felvétel szélén nagyobbik lányuk, Malia, középen pedig Sasha látható. A kisebbik lány nővéréhez hasonlóan gyönyörű nővé érett. A rajongók közül rengetegen megdicsérték, hogy milyen helyesek az Obama testvérek, valaki azt is megállapította, hogy melyikük kire hasonlít: "Malia szerintem nagyon hasonlít az apukájára. Sasha Michelle orrát, arccsontját és mosolyát örökölte" - fogalmazta a kommentelő.

A 22 éves Malia jelenleg a Harvard Egyetem hallgatója, húga a Michigan Egyetemre nyert sikeres felvételt. 2020 szeptemberében Michelle Obama egy Instagram Live beszélgetésben elmondta, hogy a lányok a koronavírus miatt egyelőre otthonról tanulnak, írta meg a People magazin.

- A lányaim itthon tanulnak, várjuk már, hogy visszatérjenek a campusra, de a dolgok még annyira tisztázatlanok, még nem teljesen biztonságos az élet. Örülök, hogy velünk vannak még annak ellenére, hogy elegük van az otthonukból - viccelődött az egykori first lady akkor.

Egyik lány esetében sem hozták nyilvánosságra, hogy milyen szakon végzik egyetemi tanulmányaikat.

Barack Obama 2020 őszén nyilatkozott a lányairól az InStyle magazinnak.

- Ahogy Malia fogalmazná Sasháról, teljesen magabiztos, olyan személy, aki tudja, hogyan akarja megmutatni magát a világnak, és senki megbízólevele vagy titulusa nem szelídítheti meg, vagy ijesztheti el a céljaitól. Ha valamit helytelennek vagy helyesnek talál, kimondja. Már négy-hat évesen is ilyen volt, ha valamit elhatározott, arról lehetetlen volt lebeszélni. (...) Malia pedig egy nagyon lendületes lány. Olyan ember, aki élvezi mások társaságát, imádja az életet és a jó beszélgetéseket. Sosem tud unatkozni, ami egy elég menő tulajdonság, és sokat profitálhat belőle az ember - fogalmazta gyermekeiről.

Ő az osztrák kancellár kedvese

Sebastian Kurz a középiskolában szeretett bele kedvesébe, képes összeállításunkban megnézheted, ki rabolta el a politikus szívét.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük