Ő az osztrák kancellár gyönyörű szerelme: Sebastian Kurz és Susanne a középiskolában szerettek egymásba

Sebastian Kurz középiskolai szerelmével alkot egy párt.

sebastian-kurz-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sebastian Kurz Ausztria történetében a legfiatalabban megválasztott kancellárja, csupán 31 éves volt, amikor 2017 decemberében először hivatalba lépett. Jelenleg 34 esztendős, ezzel ő a világ legfiatalabb kormányfője. Mint sok politikus esetében, így nála is rendszeresen téma a magánélete, főleg az osztrák sajtóban, ám Kurz mindig csak szűkszavúan nyilatkozik a párjáról, Susanne Thierről.

Ő Sebastian Kurz párja

A Bécsben született politikus 2004-ben, az érettségijének megszerzése évében szeretett bele Susannébe, ugyanabba az iskolába jártak, írta meg róluk a Merkur.de oldal. Napjainkban is Bécsben élnek együtt, gyakran kérdezik a kancellártól, hogy mikor terveznek esküvőt és gyereket, de ő mindig szűkszavúan nyilatkozik erről. Nem a magánéletével akar házalni, így ha egy napon újabb szintekre lépnek párjával, azt nem fogják világgá kürtölni, csak a szűk családi kör fogja tudni a pontos részleteket. Párja jelenleg az osztrák pénzügyminisztériumnál dolgozik.

Az elmúlt években Susanne több alkalommal feltűnt a kancellár oldalán, egy nagyon csinos és bájos nő. Képes összeállításunkban megnézheted, ki rabolta el Sebastian Kurz szívét.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük