Ő az osztrák kancellár gyönyörű szerelme: Sebastian Kurz és Susanne a középiskolában szerettek egymásba
Sebastian Kurz középiskolai szerelmével alkot egy párt.

sebastian-kurz-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sebastian Kurz Ausztria történetében a legfiatalabban megválasztott kancellárja, csupán 31 éves volt, amikor 2017 decemberében először hivatalba lépett. Jelenleg 34 esztendős, ezzel ő a világ legfiatalabb kormányfője. Mint sok politikus esetében, így nála is rendszeresen téma a magánélete, főleg az osztrák sajtóban, ám Kurz mindig csak szűkszavúan nyilatkozik a párjáról, Susanne Thierről.

Ő Sebastian Kurz párja

A Bécsben született politikus 2004-ben, az érettségijének megszerzése évében szeretett bele Susannébe, ugyanabba az iskolába jártak, írta meg róluk a Merkur.de oldal. Napjainkban is Bécsben élnek együtt, gyakran kérdezik a kancellártól, hogy mikor terveznek esküvőt és gyereket, de ő mindig szűkszavúan nyilatkozik erről. Nem a magánéletével akar házalni, így ha egy napon újabb szintekre lépnek párjával, azt nem fogják világgá kürtölni, csak a szűk családi kör fogja tudni a pontos részleteket. Párja jelenleg az osztrák pénzügyminisztériumnál dolgozik.

Az elmúlt években Susanne több alkalommal feltűnt a kancellár oldalán, egy nagyon csinos és bájos nő. Képes összeállításunkban megnézheted, ki rabolta el Sebastian Kurz szívét.

Ezt is szeretjük