Ashley Graham kávézóban szoptatta meg kisfiát – A fotóra özönlenek a kommentek

Kávét szürcsölve táplálta a csemetéjét nyilvánosan, éltetik a követői érte.

ashley-graham-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ashley Graham soha nem rejtette véka alá a véleményét semmiről. Várandóssága alatt kendőzetlen őszinteséggel vállalta, hogyan változik a teste, büszkén mutatta meg striáit és narancsbőrét is. 

A világ egyik leghíresebb plus size modellje január 18-án adott életet első gyermekének. Édesanyaként is az a célja, hogy olyan témákra hívja fel a figyelmet, amik eddig tabunak számítottak.

Ashley Graham kávézóban szoptatta kisfiát

Egy New York-i étterembe tért be alig egy hónapos lurkójával, aki éppen a kávézás közepén éhezett meg. A gyönyörű sztárnak több sem kellett, két korty között etette meg a picit, és ezt fotóval is illusztrálta az Instagramon. 

Rengetegen hozzászólás érkezett a posztra, nem győzték magasztalni, milyen lazasággal és természetességgel kezeli a témát. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

☕️&🥛

A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) által megosztott bejegyzés,

Többen kiemelték, mennyire fontos a példamutatása, hiszen mind a mai napig sokan rosszallják, ha valaki nyilvánosan szoptatja meg gyermekét, ezért jó, ha olyanok, akiket milliók követnek a közösségi médiában, megmutatják, hogy nincs semmi szégyellnivaló a témában, hiszen a világ egyik legtermészetesebb dolgáról beszélünk.

Rengeteg sztár is kommentelt a kép alá, Demi Lovato, Rosario Dawson és a Victoria’s Secret egyik angyala, Stella Maxwell is elismerő szavakkal buzdította a 32 éves modellt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Raise your hand if you didn’t know you’d be changing your own diapers too🙋🏻‍♀️ After all these years in fashion I never could’ve guessed that disposable underwear would be my favorite piece of clothing but here we are! No one talks about the recovery and healing (yes even the messy parts) new moms go through. I wanted to show you guys that it’s not all rainbows and butterflies! It’s been tough, but my friend Chelsea @cmrh and ceo at @fridamom is making waves and starting honest conversations. It’s unbelievable the obstacles we still face talking about what women really go through. All their stuff she sent me has been a life saver.

A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) által megosztott bejegyzés,

Nem ez az első kényes téma, amire felhívta a figyelmet mostanában. A hét elején megmutatta, hogy fest alakja a szülés után, a fotó alatti leírásban is tanúbizonyságot tett arról, mennyire nem fél beavatni a követőit az intim részletekbe:

„Emelje fel a kezét, aki nem tudta, hogy a saját pelenkáját is cserélni fogja! A divatvilágban töltött hosszú éveim alatt sosem gondoltam volna, hogy az egyszer használatos fehérnemű lesz a kedvenc darabom, de hát ez van! Senki nem beszél a felépülésről és a gyógyulásról (igen, a zűrös dolgokra gondolok), amiken az újdonsült anyák keresztülmennek.”  

Jennifer Lopez kamasz lánya

A 11 éves Emme nemcsak édesanyja szépségét örökölte, hanem a hangi adottságait is, ugyanis nagyon szépen énekel, így ki tudja, lehet, pár éven belül kipróbálja magát a zeneiparban. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen szép Jennifer Lopez lánya.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük