Hugh Grantnek így vágott vissza Ashley Graham, miután a színész gorombán viselkedett vele

Ez volt Ashley Graham reakciója Hugh Grant viselkedésére.

hugh-és-ashley-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Magyar idő szerint hétfő hajnalban zajlott le a 95. Oscar-gála, ami nemcsak szép és megható, hanem elég kínos pillanatokat is tartogatott a nagyérdemű számára.

Ahogy azt tegnap mi is megírtuk, Hugh Grant a vörös szőnyegen viselkedett gorombán Ashley Grahammel, miközben a plus size modell interjút készített vele. Sokan kiakadtak a színész viselkedésére, mások szerint jogos volt a szemforgatása, ugyanis a modell túl felszínes kérdéseket tett fel neki.

Ashley Graham reakciója Hugh Grant viselkedésére

A világhálón vírusszerűen elterjedt a rövid interjújuk, amelynek egyik legkínosabb pillanata az volt, amikor Graham rákérdezett, milyen érzés volt forgatni a Tőrbe ejtve - Az üveghagyma című filmet? Aki látta az alkotást, pontosan tudja, hogy Grant egy rövid cameo szerepet vállalt el csak benne. A színész meg is jegyezte a modellnek, hogy mindössze három másodperc erejéig látható a produkcióban.

A kellemetlen eset után a TMZ riporterének sikerült elcsípnie Grahamet a Los Angeles-i repülőtéren, megkérték, reagáljon valamit a ciki helyzetre. Egyértelmű, hogy szavaival Hugh Grantnek is üzent.

- Tudja mit, az anyukám mindig azt mondta, hogy kedvességgel vágjunk vissza az embereknek - fogalmazta.

Sztárpárok a 2023-as Oscar-gálán

Íme a sztárpárok, akik együtt vonultak fel a 2023-as Oscar-gála vörös szőnyegén.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük