Jamie Lee Curtis így énekelte el a magyar mondókát az Oscar-gála utáni sajtótájékoztatón

Jamie Lee Curtis magyarul énekelt.

GettyImages-1473152779
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jamie Lee Curtis, aki 64 évesen vehette át élete első Oscar-díját, magyarul énekelt az Oscar-gála utáni sajtótájékoztatón, szúrta ki a HVG.

Egy mondókából idézett, mielőtt megkérdezték tőle, hogy lehet-e félig-meddig magyar sikernek tekinteni, hogy Oscart nyert.

Jamie Lee Curtis magyarul énekelt

A színésznő a Minden, mindenhol, bármikor című filmben nyújtott alakításáért vehette át a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat. Szokás szerint a színészek ilyenkor mindig részt vesznek egy sajtótájékoztatón, ahol újságírók kérdezhetik őket. Pár kérdést követően Anikó - a hangja alapján Návai Anikót hallhattuk - következett, aki megkérdezte tőle, tekinthetjük-e félig magyarnak a díját. Erre Curtis azt válaszolta, hogy az alsó felét igen.

- Hogy én mennyire vagyok magyar? Ez elég személyes kérdés, viszont tudok énekelni egy kis dalt: "Katica, katica, felmászott egy fára, leesett..." Nem éneklem tovább nektek, mert Stephanie Hsu már megtette ezt az előbb, neki jó hangja van, én viszont nem tudok énekelni - viccelődött.

Ha kíváncsi vagy az énekére, a fentebb belinkelt videó ötödik percének 20. másodpercénél hallhatod azt.

Édesapja, Tony Curtis családja Mátészalkáról származott, amikor 2021-ben Curtis nálunk forgatott, akkor el is látogatott a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei városba.

Ilyen ruhákat viseltek a női sztárok az idei Oscar-gálán

Nézd, milyen kreációkban csillogtak idén a sztárok az Oscar-gálán!

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük