Arnold Schwarzenegger sokáig eltitkolt fia le sem tagadhatná híres apját: friss fotókon a 23 éves Joseph

Joseph egy az egyben az apjára ütött, izompacsirtaként pózol az Instagramon.

Arnold Schwarzenegger fia, Joseph 2020
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Arnold Schwarzenegger 1965 és 1980 között kétszer nyerte el a Mr. Olympia és hatszor a Mr. Universe címet. Férfiak millióinak jelentett motivációt annak idején az edzésben, hogy úgy nézzenek ki, mint ő. A mostani generáció sem marad példakép nélkül, fia vette át tőle a stafétabotot és a súlyzókat.

Arnold Schwarzenegger fia, Joseph

Az egykori Terminátor 2011-ben vállalta fel hivatalosan, hogy volt házvezetőnőjétől született egy szerelemgyereke, Joseph. A 23 éves srác Instagram-fotói alapján le sem tagadhatná, hogy ki az apja, ahogy idősödik, egyre jobban hasonlít az osztrák származású akciósztárra.

Nem csak vonásaiban mutatkoznak meg a Schwarzenegger-gének, izmos testével lassan édesapján is túltesz: friss képein kolosszusként pózol. Nem véletlenül tett szert ilyen fizikumra, a legjobbtól tanulhatott, a 73 éves sztár a szárnyai alá vette, ő egyengeti testépítői karrierjét. Szemmel láthatóan beváltak a praktikái, Joseph kockás hasán akár sajtot is lehetne reszelni.

Képes összeállításunkban mutatjuk, micsoda izompacsirta lett Arnold Schwarzenegger 23 éves fiából.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük