Arnold Schwarzenegger sokáig eltitkolt fia le sem tagadhatná a színészt: a 24 éves Joseph így kigyúrta magát
Arnold Schwarzenegger fia, Joseph Baena látványosan megizmosodott.

arnold-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Arnold Schwarzenegger, a Terminátor 1977-ben egy jótékonysági tenisztornán ismerkedett meg Maria Shriverrel, akit 1986-ban vett feleségül. 

Négy gyerekük született, Katherine 1989-ben, Christina 1991-ben, Patrick 1993-ban, Christopher 1997-ben jött a világra. 

Arnold Schwarzenegger fia, Joseph

Maria Shriver 2011-ben döbbenetes felfedezést tett, ekkor derült ki a számára és a világ számára, hogy férje, Arnold Schwarzenegger évekkel korábban viszonyt folytatott házvezetőnőjükkel, Mildred Baenával. 

A nőt ráadásul éppen akkor ejtette teherbe, amikor Shriver a legkisebb gyerekükkel volt várandós. A két fiú, Christopher és Joseph öt nap különbséggel jöttek a világra 1997-ben. Joseph Baenát éveken át rejtegette az édesanyja, a gyermek azt sem tudta, ki az apukája. 

Nyolcadikos volt, éppen egy tanórán ült az iskolában, amikor kihívták, mert az anyukája elrohant érte, hogy elbújtassa. A média ekkor már tele volt Arnold Schwarzenegger és az ő fotóival. 

Joe Baena éveken át nem akart beszélni az édesapjával, nagyon megviselte a születésének igaz története. Később azonban összebarátkoztak, ma már nagyon jó a kapcsolatuk. Közös hobbit is találtak: együtt gyúrnak. 

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire hasonlít híres édesapjára Joseph!

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/

Ezt is szeretjük