Arnold Schwarzenegger beszólt Donald Trumpnak - Emiatt nem beszélnek már egymással
Arnold Schwarzenegger és Donald Trump hosszú éveken át kedvelték egymást, de az utóbbi időben köztudottan megromlott a viszonyuk.

Arnold S
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Arnold Schwarzenegger és Donald Trump ismeretsége egészen a '80-as évekre nyúlik vissza, az államfő és a népszerű színész több évtizedes barátságot ápolt egymással, ami drámai véget ért. Évek óta nem beszéltek személyesen, csak Twitteren viszálykodnak, a színész végre elmondta, mi áll az ellenségeskedés hátterében.

Arnold Swarzenegger tiszta vizet önt a pohárba, ezen vesztek össze az államfővel

A Terminátor színésze James Cordennél, a The Late Late Show című műsorban vendégeskedett, ahol a műsorvezető egy vicces játékra hívta ki. A játék gyakorlatilag a felelsz vagy mersz szabályainak felelt meg, de arra még valószínűleg maga a színész sem számított, hogy ennyire merész kérdéseket szegeznek neki. Az egyik ilyennél került elő Donald Trump neve. A műsorvezető azt kérdezte provokatívan, hogy mi volt a legrosszabb dolog, amit Donald Trump valaha mondott neki négyszemközt. Az egykori kormányzó először csak nevetett zavarában, majd egy meghökkentő vallomást tett. 

- Donald Trump a privát életben mindig is kedves volt hozzám, de egy ideje már nem beszélünk. Felkeresett, mikor indult az elnökválasztáson, a támogatásomat kérte, de én nemet mondtam, azóta egyszer sem beszéltünk személyesen - vallott a sztár, majd így folytatta:

- Azóta az egyetlen hely, ahol megszólított, vagy írt rólam, a Twitter, ami elég kellemetlen, úgy gondolom. Szóval annak ellenére, hogy Donald privátban mindig barátságosan viselkedett velem, szerintem, amit a nyilvánosság felé kommunikál, az nem helyes, és egyenesen negatív.

arnold schw.governor
Fotó: Frederick M. Brown / Getty Images Hungary

Több tíz éves barátságuk megszakadt, politikai nézeteltérés miatt nem beszél Arnold Schwarzenegger és Donald Trump. A sztár nyitottsága és őszintesége mindig is köztudott volt, de ez a kijelentése végképp meglepő volt.

Arnold Schwarzenegger 21 éves fia, Joseph pont úgy néz ki, mint ő annak idején.

Bal kézről született fia, Joseph a sztár pontos mása, apja le sem tagadhatná őt.

Ezt is szeretjük