Arnold Schwarzenegger szájon csókolta Linda Hamiltont a premieren
A filmbeli Sarah Connorral ezeréves barátok.

arnold-schwarzenegger-linda-hamilton-csok-premier-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amerikában már mozikba került a Terminátor-filmek legújabb része, a Sötét végzet, melyben visszatérnek a régi kedvencek - Arnold Schwarzenegger játssza ismét a halálosztót, Linda Hamilton pedig az idősebb, de még mindig vagány Sarah Connorként tér vissza.

Csókot váltottak a premieren

Annak ellenére, hogy a filmben ősellenségek, a Terminátor pedig meg akarja ölni Sarah-t, később pedig a fiát is, a való életben a páros az első rész leforgatása óta jó barátságot ápol egymással. A legújabb akciófilm tegnap esti premierén is óriási bohóckodásba kezdtek a fotósok előtt, a végén pedig elcsattant köztük egy játékos, baráti csók is. Ez egyébként már többször is előfordult köztük, legutóbb a Comic Conon váltottak csókot.

 - Imádtam Arnolddal dolgozni, így nagyon örültem a viszontlátásnak. Jó rég volt már, hogy közösen forgattunk. Ennek ellenére az iránta érzett odaadásom átüt a filmen, nem is tudnám tagadni. Nagyon szeretem Arnie-t, jó érzés volt újra látni, jó érzés volt szórakozni vele. Ez a barátság már 35 éves, szóval sokat jelent nekem - nyilatkozta az Entertainment Tonightnak.

Linda Hamilton egyébként már rég nyugdíjba vonult, és esze ágában sem állt visszatérni a filmvászonra, de úgy döntött, hogy Sarah Connor miatt mégis bevállal egy utolsó filmet, ugyanis nagy kedvence volt a karakter. Legutóbb 28 évvel ezelőtt bújhatott a bőrébe, és elmondása szerint már nagyon hiányzott neki.

John Connor is visszatér az új filmben

A Sarah Connor fiát alakító Edward Furlong is újra kamera elé áll - nézd meg mennyit változott a film második része óta!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük