Arnold Schwarzenegger lánya igazi bombázó - Fotókon a 29 éves Katherine

Katherine Schwarzenegger egy hollywoodi szívtipró fejét is elcsavarta.

cover-2
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Arnold Schwarzenegger izmos, kidolgozott felsőtestét nők milliói imádták a Terminátor-filmekben, és, bár nem tartozik a tipikus hollywoodi, jóképű álompasi kategóriába, két gyönyörű lánnyal is büszkélkedhet: a 27 esztendős Kristinával és a 29 éves Katherine-nel.

Katherine Schwarzenegger már ránézésre is édesanyjától, John F. Kennedy egykori amerikai elnök unokahúgától, a tévés műsorvezetőként és íróként dolgozó Maria Schrivertől örökölte szépségét, de a hollywoodi színésznőkkel is simán felvehetné a versenyt, minden adottsága megvan hozzá, hogy szüleit követve ő is a képernyőn szerepeljen.

A gyönyörű leányzó azonban egészen más hivatást választott: életmódblogot vezet, és írónő lett, legutóbb egy gyerekkönyvet adott ki Maverick és én címmel, ami a kutyusával közös kalandjairól szól.

   

Hollywoodi szívtipró fejét csavarta el

Katherine gyakorta jelenik meg édesapjával a vörös szőnyegen, így nem csoda, hogy szépségére még a hollywoodi sztárok is felfigyeltek. A 29 éves leányzó 2018 nyarán jött össze A galaxis őrzőinek sztárjával, Chris Pratt-tel, aki pár hónappal előtte, nyolc év házasság után vált el Anna Faris színésznőtől.

A páros olyannyira egymásba habarodott, hogy az eljegyzéssel és az esküvővel sem vártak sokat: a szexi színész fél év együtt járás után kérte meg a tíz évvel fiatalabb Schwarzenegger lány kezét, 2019 júniusában pedig megülték a lakodalmat is. Az esküvőn természetesen ott volt az örömapa, Arnold Schwarzenegger és Chris előző kapcsolatából származó, hatéves fia, Jack is. 

Katherine Schwarzenegger a nagy napról Instagram-oldalán posztolt, a gyönyörű menyasszony csak úgy sugárzott a boldogságtól.

Így néz ki ma Tom Cruise és Nicole Kidman lánya

A legtöbben már arra is alig emlékeznek, hogy Tom Cruise és Nicole Kidman valaha egy párt alkottak, pedig 1990-től 2001-ig házasok voltak, és két gyereket is örökbe fogadtak közösen: az idén 22 éves Connort és a 24 esztendős Isabellát.

Borító- és ajánlóképek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük