A kis Archie így cukiskodott a lufikkal 2. születésnapján: szülei mellett a királyi család is felköszöntötte
Archie csütörtökön ünnepelte második születésnapját.

archie baba cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné kisfia, Archie számára különleges nap volt a csütörtök, hiszen akkor ünnepelhette meg második születésnapját.

A királyi család már a délelőtti órákban felköszöntötte az Instagramon a kis születésnapost, azonban a famíliában hagyomány, hogy az ünnepeltről közzétesznek egy friss felvételt. Archie esetében nem a palota tette ezt meg, hiszen a szülei 2020-ban visszavonultak, hogy új életet kezdjenek az Egyesült Államokban. Harry és Meghan az Archewell jótékonysági szervezetük honlapján tette közzé a legfrissebb fotót a fiukról.

Ilyen volt Archie második születésnapja

Archie-nak láthatóan nagyon tetszettek a lufik, amelyekkel végül megörökítették. Csak hátulról látszik, így sajnos az arcát nem láthatjuk, azonban szembetűnő, hogy tavalyhoz képest milyen sokat nőtt, már a haja is sokkal hosszabb lett. A felvétel stílusa eltér Katalinékétól, akik általában mindig színesben mutatják meg a gyermekeiket. Meghan nagy rajongója a monokróm felvételeknek.

A Closer Weekllynek egy bennfentes elárulta, Harry és Meghan mindent megtett annak érdekében, hogy minél különlegesebben teljen el a fiúcska születésnapja. A kertjükben ünnepeltek, sütögettek, medencéztek, volt csokiszökőkút és sok-sok közös játék is. Több ajándékot kapott, például könyvet, játékautókat, kirakóst és egy gyerekeknek szánt mini konyhakészletet. Természetesen Doria sem hagyta ki a bulit, ő volt a muffinfelelős. Bár Meghan szigorúan betartja az egészséges diétáját, ezen a napon kivételt tett, és szívesen evett a süteményekből.

Hozzátette, Vilmos és Katalin postán adták fel az ajándékukat, amit az ünnepeltnek szántak, nagyon kedves gesztus volt ez tőlük. Természetesen a közösségi oldalukon is megemlékeztek a piciről, mivel személyesen már több mint egy éve nem látták, így nincsen Katalinék tulajdonában friss fotó Archie-ról, így a 2019-es keresztelőjén készült családi felvétellel köszöntötték fel.

Erzsébet királynő a keresztelős képek helyett arról a pillanatról posztolt, amikor Archie-val először léptek a nyilvánosság elé a szülei. 

Károly herceg és Kamilla hercegné egy olyan fotót választott, amin csak a trónörökös, Harry és a kisunokája látható. Egyes kommentelők megjegyezték, valószínűleg Károly nem szíveli Meghant, emiatt olyan képet választott, amin nem szerepel a menye. 

Charlotte hercegnő már kész kis hölgy

Charlotte vasárnap ünnepelte hatodik születésnapját, gyönyörű képet készített róla Katalin hercegné.

Ezt is szeretjük