A kis Archie nem kapott karácsonyi ajándékot: Meghan és Harry emiatt döntöttek így
Archie nevében jótékonykodtak a szülei.

harry-meghan-archie-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A laikusok azt gondolhatják, hogy Harry herceg és Meghan hercegné óriási ajándékokkal halmozzák el kisfiukat, Archie-t, főleg karácsonykor, ám ez nincs így.

A The Sun brit lap megírta, hogy Harryék kisfia 2020-ban nem bontott ki semmilyen ajándékot az ünnepekkor, ennek egy nagyon kedves gesztus volt az oka.

Archie ezért nem kapott karácsonyi ajándékot

Sussex hercege és hercegnéje azért döntött így, mert úgy gondolták, sokkal nemesebb dolog lenne, ha Archie nevében jótékonykodnának. 

Felvették a kapcsolatot egy új-zélandi céggel, a Make Give Live-val, akiktől összesen száz darab sapkát vásároltak fel Archie nevében annak érdekében, hogy további kétszáz darabot rászoruló gyerekek kaphassanak meg.

- A Make Give Live az "egyet veszel, adakozol is egyet" modellre alapul, így a csapatunk Meghanék esetében összesen kétszáz darab sapkát gyárt le, amelyeket az általunk támogatott jótékonysági szervezetek segítségével rászoruló családokhoz juttatunk el - magyarázta a cég alapítója, Claire Gonza.

A sapkák küllemre pont ugyanúgy néznek ki, amilyet Archie viselt 2020 januárjában. A vállalkozás vezetője szerint, amint közölték Instagram-oldalukon és a honlapjukon, hogy a hercegi pár is felvette velük a kapcsolatot, egyből sokan rendeltek a kis sapkából tőlük jótékonysági célból.

- Nem számítottunk arra, hogy ennyire végigsöpör az Archie-effektus. Szó szerint a világ színpadára katapultált ez bennünket - tette hozzá az asszony.

A Make Give Live Instagramján is rengeteg pozitív komment érkezett: "Harry, te a szívek hercege vagy, édesanyád most nagyon büszke lenne rád." "Ez a történet annyira meghatott engem. Harry és Meghan csupa szív emberek!" - fogalmazták.

Ő Meghan hercegné hasonmása

Képes összeállításunkban megnézheted a híres emberek hasonmásait.

Ezt is szeretjük