Antonio Banderas és Melanie Griffith 26 éves lánya bikiniben pózolt: Stellából gyönyörű nő lett

Antonio Banderas és Melanie Griffith házasságából egy lány született.

Antonio Banderas és Melanie Griffith lánya
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Antonio Banderas és Melanie Griffith sokáig Hollywood álompárjának számítottak, ám végül 2014 nyarán bejelentették válásukat 18 év házasság után. Egy lányuk született, Stella 1996. szeptember 24-én látta meg a napvilágot.

Antonio Banderas és Melanie Griffith lánya

A 26 éves szépség Instagram-oldalára nem túl sűrűn posztol, ám január 5-én egy bikinis képpel lepte meg követőit. Egy egzotikus helyen készült róla a felvétel, nem árulta el, hol töltötte a nyaralását.

Miután elvégezte a főiskolát, egy parfümgyártó céget alapított, amelyet Lightbound névre keresztelt el. Egyelőre egyféle terméket, egy almaillatú parfümolajat forgalmaz. Általában kerüli a nyilvánosságot, olykor azonban megjelenik édesapja oldalán a vörös szőnyegen, illetve nagy ritkán a lesifotósok is megörökítik szülei társaságában.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos nő lett Stellából.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük