Antonio Banderas és Melanie Griffith 26 éves lánya bikiniben pózolt: Stellából gyönyörű nő lett
Antonio Banderas és Melanie Griffith házasságából egy lány született.

stella-banderas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Antonio Banderas és Melanie Griffith sokáig Hollywood álompárjának számítottak, ám végül 2014 nyarán bejelentették válásukat 18 év házasság után. Egy lányuk született, Stella 1996. szeptember 24-én látta meg a napvilágot.

Antonio Banderas és Melanie Griffith lánya

A 26 éves szépség Instagram-oldalára nem túl sűrűn posztol, ám január 5-én egy bikinis képpel lepte meg követőit. Egy egzotikus helyen készült róla a felvétel, nem árulta el, hol töltötte a nyaralását.

Miután elvégezte a főiskolát, egy parfümgyártó céget alapított, amelyet Lightbound névre keresztelt el. Egyelőre egyféle terméket, egy almaillatú parfümolajat forgalmaz. Általában kerüli a nyilvánosságot, olykor azonban megjelenik édesapja oldalán a vörös szőnyegen, illetve nagy ritkán a lesifotósok is megörökítik szülei társaságában.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos nő lett Stellából.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük