Milla Jovovich 15 éves lánya a címlapon pózolt: Everből modell és színésznő lett
Milla Jovovich 15 éves lánya nemcsak színészkedik, hanem modellkedik is.

milla-és-lánya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ever Anderson akár édesanyja, Milla Jovovich klónja is lehetne, annyira hasonlít rá. A 15 éves tinédzsert óriási megtiszteltetés érte, ő a Mini V első címlaplánya.

Az újonnan megalapított magazin a legendás divatlap, a V Magazine kis testvére lényegében. A modellnek állt tinédzser interjút is adott, amelyből kicsit jobban megismerhetjük.

Milla Jovovich lányából modellnek állt

Nem csoda, hogy Ever is a szórakoztatóipar felé kacsintgatott, hiszen édesanyja híres színésznő, édesapja Paul W. S. Anderson rendező. 

- Miután ráeszméltem arra babázás közben, hogy a másik bőrébe bújást akár szakmámként is űzhetném, tudtam, hogy a színészetet nekem találták ki. Szegény anyukám megrémült, amikor ötévesen megkérdeztem tőle, eljárhatok-e filmes meghallgatásokra - emlékezett vissza.

A 2016-os A Kaptár: Utolsó fejezet című alkotás volt az első mozi, amelyben szerepelt. Az anyja által megformált főszereplő, Alice fiatalkori mását alakította, nála tökéletesebb embert nem is választhattak volna a feladatra, hiszen kísértetiesen hasonlít Jovovichra. Valószínűleg családiasan alakult a forgatás, hiszen a filmet az apja rendezte. 

A 2021-es Fekete Özvegy volt a második filmje, abban a Scarlett Johansson által játszott Natasha fiatal énjének bőrébe bújt. A Pán Péter és Wendy filmes változatában ő lesz a női főszereplő, az alkotás idén debütál a Disney+-on, illetve benne lesz még a Helvellyn Edge című fantasyben is, amelyben ő játssza Harley-t.

A Pán Pétert eredetileg 2020-ban kezdték volna forgatni, de a koronavírus miatt csúsztak a forgatásokkal. Bevallotta, félt attól, hogy elveszik tőle Wendy szerepét, mert közel tíz centit nőtt egy év alatt. Szerencsére a stúdió nem bánta, hogy kicsit átalakult a teste, ráadásul a Pán Pétert játszó Alexander Molony is sokat változott.

A színészet mellett érdekli még a nemzetközi jog és az irodalom is, a jövőben, ha majd egyetemre megy, a kettő szak közül választ majd. Nagyon érdeklik a nyelvek is, folyékonyan beszél angolul és oroszul, de mivel szüleivel gyakran jár Párizsba, a franciából is sok ragadt rá, jelenleg japánul tanul, illetve a Miu Miu modelljeként elhatározta, hogy a következő nyelv, amit megtanul, az az olasz lesz.

Jelenleg középiskolai tanulmányait végzi, mikor fiatalabb volt, egyszerűbb volt az iskolával haladnia, ám a tavalyi éve sokkal mozgalmasabb volt a munkái miatt, így nehezebb felkészülnie az órákra. A hétvégéken pótolja be a lemaradásait.

John Travolta lánya

Képeken mutatjuk John Travolta lányának látványos fogyását.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük