Heath Ledgerre így hasonlít 17 éves lánya: Matilda szép mosolyát apjától örökölte
Heath Ledger lánya le sem tagadhatná az apját.

heath-ledger-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Heath Ledger 2008. január 22-én vesztette életét, többféle gyógyszert találtak a szervezetében, amelyeket véletlenül túladagolt, mindössze 28 évet élt. 

Amikor bekövetkezett a tragédia, kislánya, Matilda csupán kétéves volt. A tinilány 2023 októberében már 18 éves lesz.

Heath Ledger lánya

Matilda Rose Ledger a színész és Michelle Williams kapcsolatából született 2005. október 28-án. Manapság a tinédzserek átlagos életét éli, ahogy az alábbi lesifotón is látható, az apjától örökölte a hajszínét, a szemeit és széles mosolyát is.

matilda
Fotó: Profimedia

Amikor szülei 2007-ben szakítottak, utána is közösen nevelték a gyermeküket. Ledger bolondult a lányáért, a lesifotósok is gyakran örökítették meg kettejüket.

Még a 2005-ben megjelent Casanova című filmjének reklámozásakor nyílt meg arról, milyen érzés volt apává válni.

- Azt hiszem, most először érzem úgy, hogy én is részese vagyok az életnek. Olyan, mintha elköteleződnék egy életre, van benne valami kozmikus. Úgy érzem, még inkább kapcsolódok emberként az univerzumhoz, ezzel szemben előtte olyan volt létezni, mintha csak egy szellemként lebegtem volna, most viszont én is kiveszem a részemet az életből.

Miután Ledger 2008-ban elhunyt, Matildát egyedül nevelte édesanyja. A színésznő mindent megtesz azért a mai napig, hogy minél átlagosabb életet nyújtson a lányának, sosem szerepelt vele sehol.

Mivel a tinilány nem a nyilvánosság kereszttüzében éli mindennapjait, kevés információ is található róla az interneten, ráadásul a közösségi médiában sem szerepel. Ha regisztrált is valamelyik oldalra, valószínűleg álnéven van fent, mert egyáltalán nem akar a figyelem középpontjában lenni egyelőre.

Elvis ikerunokái

Elvis Presley ikerunokáit csak ritka alkalmakkor láthatjuk.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük