Alain Delon lánya megható fotókat posztolt - Édesapjával így szeretik egymást

Anouchka Delon szívbemarkoló képeket osztott meg a cannes-i filmfesztiválról.

alain-delon-anouchka-delon-cannes-2019-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Alain Delon az évek során finoman szólva sem a nőpárti kommentjeiről volt híres: majdnem az Arany Pálma-díjába került a néhány évvel ezelőtti véleménynyilvánítása a szebbik nemről. Van azonban egy nő, akit mindennél jobban szeret és tisztel, méghozzá lánya, Anouchka, aki a kedvence az összes gyermeke közül.

Így imádják egymást

A "nagy szerelem" nem is egyoldalú: Anouchka igazi apuci pici lánya, aki már hosszú évek óta édesapja állandó kísérője a vörös szőnyeges eseményeken is, hiszen nincs, aki nála büszkébb lenne híres apukájára. A cannes-i filmfesztiválra is együtt érkeztek, sőt, a rendezvény idei életműdíját is Anouchka adta át édesapjának.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🖤🖤🖤 #love

Anouchka Delon (@anouchkadelon) által megosztott bejegyzés,

A 28 éves sztárcsemete a vörös szőnyegen is bebizonyította, hogy mennyire odavan édesapjáért: még a kezeit is megcsókolta a fotósok hada előtt. Alain Delon el is érzékenyült a kedves gesztustól, hiába igyekezett titkolni, láthatóan könnyek gyűltek a szemébe.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Pas de mots suffisamment forts pour dire à quel point je suis fière de toi ... ♥️ #love

Anouchka Delon (@anouchkadelon) által megosztott bejegyzés,

Az Arany Pálma átadó ünnepségén is végig zokogott, különösen a lánya szívhez szóló beszéde alatt. Anouchka tegnap az Instagram-oldalán is megemlékezett a megható pillanatról, a kép alá pedig csak ennyit írt: "Nincs olyan szó, ami elég erős lenne ahhoz, hogy kifejezze, mennyire büszke vagyok rád" - ezek után nem kérdés, hogy Delon a lánya posztja láttán is könnyekben fog majd kitörni.

Alain Delon fia így hasonlít a színészre

A gyerekei közül Alain Delon legkisebb fia az, aki a leginkább hasonlít az egykori szívtipróra - nézd meg, milyen egyformák a 25 éves Alain-Fabiennel!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük