Anne Hathaway dögös miniruhában pózolt: szétlájkolták a fotóját az Instán
Anne Hathaway legújabb képe megdobogtatta Az ördög Pradát visel rajongóinak szívét.

GettyImages-1359065443
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Anne Hathaway óriási népszerűségnek örvend az Instagramon, közel 22 millió ember kíváncsi a posztjaira, bár a színésznő nem az a fajta, aki mindennap több fotót megoszt a rajongóival, azonban olykor meglepi követőit egy-egy friss felvétellel.

A hétvégén több dögös képet rakott ki magáról, a felvételek pedig óriási sikert arattak, cikkünk megírása idején több mint három és fél millióan lájkolták.

Anne Hathaway miniruhában

A 39 éves színésznő egy virágmintás miniruhában mutatta meg karcsú és nőies alakját, a kreációt a Valentino divatház egyik tervezője álmodta meg. A többi képet a fotó jobb oldalán látható fehér nyílra kattintva nézheted végig.

A fotók láttán többeknek Az ördög Pradát visel című filmje jutott eszébe, amelyben Andie Sachst alakította. Karaktere a film elején még kevésbé adott a divatra, ettől függetlenül sikeres felvételt nyert a Runway Magazine-hoz, ahol a Meryl Streep által megformált Miranda Priestly főszerkesztő jobbkezévé válik.

A film alatt a karaktere nemcsak jellem-, hanem stílusfejlődésen is átesik, sokkal divatosabb és nőiesebb ruhákat visel az alkotás második felében. Nem véletlen, hogy Hathaway új képe alatt megszaporodtak az olyan kommentek, amik arról szólnak, hogy olyan, mintha újra Andie bőrébe bújt volna: "Andie, te vagy az?", "Andrea Sachs még ennyi év után is fantasztikusan néz ki!", "Úristen, mintha újra Andreát látnám, egyszerűen imádom!", "Kérlek, forgassátok le Az ördög Pradát visel második részét!" - fogalmazták a rajongók.

Hogy lesz-e az ikonikus filmnek folytatása, nos, azt sosem lehet tudni, azonban egyelőre úgy tűnik, nincsenek erre vonatkozó tervek. Hathaway IMDb-oldalán több friss projektet is feltüntettek, jelenleg az Eileen című filmet forgatja. 2022-ben jön ki a Seasame Street című vígjáték, amelyben Sallyt játssza majd. A She Came To Meben olyan színészek oldalán láthatjuk, mint Matthew Broderick vagy Marissa Tomei. 

Az idén novemberben negyvenedik születésnapját ünneplő sztár férjével, Adam Shulmannal két gyermeket nevelnek: Jonathan 2016-ban, Jack 2019-ben látta meg a napvilágot.

Anne Hathaway legszebb estélyi ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted Anne Hathaway legszebb estélyi ruháit.

Ezt is szeretjük