Anne Hathaway babapocakja már hatalmas - Rafinált ruhában mutatta meg az esti premieren
Hamarosan megszületik Anne Hathaway és Adam Shulman második babája.

anne-hathaway-babapocak-modern-love-premier-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Anne Hathaway hamarosan ismét anyai örömök elé néz, ugyanis nemsoká érkezik a második baba a családjukba. Férjével, Adam Shulmannel már van egy közös fiuk, a hároméves Jonathan, aki minden bizonnyal nagyon örül a kis tesó érkezésének.

Ilyen nagy már a babapocakja

Eredetileg korábbra tervezték a gyerkőcöt, azonban nagyon nehezen sikerült teherbe esnie. Erről a terhessége bejelentésekor beszélt:

- Ez a pocak nem filmes kellék, érkezik a kettes számú! Viccet félretéve, mindenkinek, aki fogantatási nehézségekkel küzd, szeretném, ha tudná, hogy egyik gyermekem sem jött össze könnyen. Sok erőt és szeretetet küldök mindannyiótoknak - írta akkor az Instagram-oldalán egy babapocakos fotó keretében, még júliusban.

Tegnap este részt vett az új sorozata, a Modern Love premierén New Yorkban, ahová egy krémszínű, igazán rafinált szabású estélyiben érkezett, ami sokat takart belőle hastájon - ennek ellenére szívesen megmutatta, hogy hol végződik az a bizonyos babapocak, és elmondható, hogy már valóban igencsak méretesre nőtt, ezért tényleg nemsokára érkezhet a kettes számú csemete.

Az Oscar-d íjas színésznő nem szívesen árul el semmit a sajtónak a magánéletével kapcsolatban. Az első gyermekét sem mutatta még meg soha a nyilvánosság előtt, csupán egyetlenegyszer posztolt képet a feje búbjáról az elmúlt években - és állítása szerint azt is nagyon megbánta. Ennek fényében nem valószínű, hogy cuki babafotóval jelentik be a picur érkezését, bár azért a jó génekre hivatkozva biztosak lehetünk benne, hogy irtó édes lesz a pár babája.

Alain Delon lánya is kisbabát vár

Anouchka Delon is cuki, babapocakos fotóval tudatta, hogy hamarosan édesanya lesz - nézd meg a képet!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük