Ez aztán kínos Melania Trumpnak: a divat nagyasszonyának megvolt a véleménye róla
Anna Wintour így reagált a first lady stílusával kapcsolatos kérdésre.

melania-trump-anna-wintour-velemeny-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A stílus szóról a legtöbb embernek a Vouge főszerkesztője, Anna Wintour jut eszébe, aki a divat nagyasszonya becenevet is megkapta. Róla mintázták Az Ördög Pradát visel című film Miranda Priestley-jét, ugyanis az alkalmazottai szerint legalább olyan határozott és kérlelhetetlen a divat terén, mint a Meryl Streep által megformált karakter.

Ezt gondolja Melania Trumpról

Anna Wintournak természetesen mindenről és mindenkiről megvan a véleménye, amit nem is sűrűn rejt véka alá. Többször beszélt arról, hogy mit gondol a királyi család nőtagjainak stílusáról, most viszont az amerikai first lady, Melania Trump kapcsán kérdezték a The Economist podcastjában. 

Mivel Melania kamaszkora óta modellkedik, és imádja a dizájnerdarabokat, így minden bizonnyal fontos neki, hogy a divat nagyasszonya hogyan is vélekedik a stílusáról. A 69 éves divatmogul válaszán azonban sokan meglepődtek, amikor arról kérdezték, hogy mit gondol a first lady külsejéről:

- Szerintem Lady Michelle Obama hihetetlen nő, és remek divatdöntéseket hozott. Feltörekvő, amerikai és más országbeli dizájnerek kreációiban jelent meg, hogy támogassa a munkájukat, és fellendítse a vállalkozásaikat. Remekül képviselte a hazánkat, persze nem csak a divat területén - válaszolta a kérdésre.

Az interjúztató Anne McElvoy ekkor próbálta visszaterelni a szót Melaniára, finoman emlékeztetve Annát arra, hogy jelenleg nem Michelle Obama, hanem Mrs. Trump az ország elsőszámú asszonya. Ő azonban továbbra is kitért a válaszadás elől, és ennyit tett hozzá:

- Számomra Michelle Obama a nagybetűs követendő példa, akit őszintén csodálok - zárta le az egyébként Melania Trumpról szóló beszélgetést.

A rajongók nem győzték dicsérni a divatszakértőt az árnyalt beszólásáért - szinte felrobbant a Twitter a sok megjegyzéstől: "Anna aztán tudja, hogy kell szofisztikáltan leszólni valakit úgy, hogy egy szót sem mondasz róla", "Valóban, Melania Trump említésre sem méltó nő, nem való first ladynek, ahogy Trump sem elnöknek", "Hajrá, Anna! Felkacagtam a beszólásaidon! Számomra sem létezik más first lady, csak Michelle Obama" - írták a követői.

A podcast vezetője azt is megkérdezte, hogy mit tenne, ha Donald Trump felhívná divattanácsért - ami szerinte nagyon ráférne, hiszen mindig elszabott nadrágokban és lógó öltönyökben jár a hivatalos rendezvényekre is. Anna erre csak sokatmondóan elmosolyodott, majd közölte: "Nem tartom valószínűnek, hogy valaha is engem hívna fel tanácsért".

Ezt gondolja a királyi család nőtagjainak stílusáról

Meghan hercegné, Diana hercegnő, Katalin hercegné és Erzsébet királynő stílusát is méltatta Anna Wintour - olvasd el, mit mondott róluk!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük