Nem fogod elhinni, Meghan hercegnéről mit mondott Anna Wintour
A divat nagyasszonya meglepő kijelentést tett a sussexi hercegnéről.

meghan-hercegne-anna-wintour-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Anna Wintour, a Vogue magazin főszerkesztője, akit csak a divat nagyasszonyaként szoktak emlegetni a szakmában, teljesen odáig van Meghan hercegné stílusáért - pedig nem arról híres, hogy az egekig magasztalná mások külsejét.

Ezt nyilatkozta Meghan hercegnéről

A 2019 Women in the World találkozón Tina Brownnal, a Vanity Fair szerkesztőjével beszélgetett, és nem győzte dicsérni Meghan eklektikus stílusát.

- Egyszerűen inspiráló, hogy mennyire modernizálja a királyi családot. Amikor eszembe jut Meghan, mindig a templomban látom magam előtt, ahogy egyedül sétál az oltár elé. Hát mi ez, ha nem a modern nő megtestesülése? Nagyon szeretem, amit csinál, például, mikor Ausztráliába és Új-Zélandra utaztak, számos helyi, teljesen ismeretlen dizájner alkotását viselte. Ez tisztelendő.

Nagyon szeretem a stílusát, remekül néz ki nadrágkosztümben. Még a végén lecserélem miatta a jól bevált alapdarabjaimat! Azt hiszem, mi, nők sokszor inkább biztosra megyünk, és ugyanazokat a darabokat viseljük nap mint nap, mert azzal nem hibázhatunk. Hát én most kedvet kaptam a nadrágkosztüm-viselésre - köszi, sussexi hercegné! - mesélte nevetve a konferencián.

A kedvenc előkelősége azonban mindörökre Diana hercegnő marad, akinek imádta a külsejét. Róla is ejtett néhány szót a rendezvényen.

- Diana valami fantasztikusan nézett ki. Hihetetlenül szép nő volt. Úgy hallottam, meg is válogatta, mit viselt, sok időt töltött a ruhái kiválasztásával. Mindenki imádta őt, és ez részben annak volt köszönhető, hogy nagyon jól kezelte a médiát. Az ujjai köré csavarta őket, és szívesen beszélt velük, ahelyett, hogy elzavarta volna az újságírókat és a paparazzókat. Bizonyos szempontból ő volt az első a királyi családban, aki megértette, mekkora hatalommal bír a média, és ki is használta az előnyeit - mesélte róla.

Úgy tűnik, Anna Wintour nagy rajongója a királyi családnak, ugyanis korábban Katalin hercegnéről és Erzsébet királynőről is elismerően nyilatkozott. A cambridge-i hercegné stílusát elegánsnak, időtállónak és hibátlannak tartja, Erzsébet királynő kosztümjei pedig véleménye szerint zseniálisak - főként, hogy mindig más színben viseli őket.

Ezt gondolja Meghanról a királynő

Erzsébet királynő elég kritikus a gyermekei és unokái választásait illetően - nézd meg, mit gondol Meghanról valójában!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük