Meghan hercegnéről valójában ezt gondolja a királynő - Kiderült az igazság
Erzsébet királynőt nagyon meglepte Meghan viselkedése.

meghan-hercegne-erzsebet-kiralyno-velemeny-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erzsébet királynő nem az a fajta nő, aki véka alá rejtené az őszinte véleményét. Abban pedig pláne biztosak lehetnek a családtagjai, hogy ha valami nem tetszik neki, azt azonnal megmondja nekik, legyen szó bármilyen jellegű témáról is. Szerelmi téren sem szokott finomkodni: ha nem szimpatikus neki egy szerette választottja, azt azonnal közli.

Ezt gondolja valójában Meghanról

Szerencsére azonban unokái feleségeit igencsak sokra tartja. Katalin hercegnéről is mindig elismerően nyilatkozott, és úgy tűnik, Harry herceg nejét, Meghan hercegét is hamar megkedvelte. A Vanity Fair forrása szerint az uralkodónőnek nagyon szimpatikus Meghan teherbírása: az sem okozott neki problémát, hogy várandóssága utolsó heteiben Marokkóba utazzon a férjével.

- A királynő őszintén csodálja Meghan erejét és kitartását, annak ellenére, hogy hamarosan megszületik a kisbabája. Az ő generációjában még az volt a szokás a terhesség ezen szakaszában, hogy minél többet pihenjenek a kismamák, Meghan azonban korántsem lógatja a lábát.

Erzsébet királynő valószínűleg egy köszönőlevélben meg is írja neki, mennyire hálás az igyekezetéért - ez pedig nagyon ritka kincs. Az uralkodónő a kemény munkát és a lojalitást mindennél többre tartja, így érthető, hogy nagyon szimpatikus lett neki Meghan hercegné - mondta Katie Nicholls, a királyi család szakértője.

Annak ellenére, hogy rengeteg pletyka terjed arról, hogy Meghan és Katalin nem jönnek ki egymással, el kell ismerni, hogy a sussexi hercegné hamar beilleszkedett a famíliába. A legnagyobb rajongója nem más, mint Károly herceg, aki már egy kedves becenevet is adott a menyének. A trónörökös Volfrámnak becézi őt, ugyanis akárcsak a fém, Meghan is nagyon kemény és hajlíthatatlan, és szerinte éppen egy ilyen típusú nő illik a fiához.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük