Erzsébet királynő lánya már az első naptól kezdve nem kedvelte Meghant: emiatt pikkelt rá
Anna hercegnő még Harryt is próbálta lebeszélni arról, hogy elvegye Meghant.

meghan-anna-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné már több mint egy éve az Amerikai Egyesült Államokban élnek, 2020 elején még óriási port kavartak, amikor bejelentették, a jövőben nem képviselik többet a koronát, és lemondanak a magas beosztású szerepkörükről.

Megosztó volt a döntésük, sokan helyeselték a döntésüket, hiszen minden joguk megvan ahhoz, hogy úgy éljenek, ahogy ők szeretnének, mások szerint tiszteletlen dolgot követtek el Erzsébet királynővel és a monarchiával szemben, ráadásul ők vállalták, hogy az esküvőjük után is a királyi család dolgozói tagjaiként élik mindennapjaikat. Bevallásuk szerint a családjukban kevés támogatást kaptak, és senki nem értette meg őket, emellett a média nyomása is zavarta őket, ezért döntöttek így. A családban többen megsértődtek rájuk, Károly herceg például sokáig fel sem vette Harrynek a telefont, de Anna hercegnő is megharagudott unokaöccsére.

Anna hercegnő még Harryt is le akarta beszélni az esküvőről

Erzsébet királynő lánya már az első naptól kezdve nem kedvelte Meghant, erről Lady Colin Campbell, a királyi család egyik hivatalos életrajzírója mesélt YouTube-csatornáján.

Anna hercegnő le akarta beszélni Harryt a házasságról.
Anna hercegnő le akarta beszélni Harryt a házasságról.
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

- Anna hercegnő ellenezte a legjobban az esküvőjüket. Harrynek azt tanácsolta, hogy ne vegye el azt a lányt, mert nem tud alkalmazkodni - fogalmazta meg a királynő lányának legnagyobb problémáját Meghannal kapcsolatban.

- "Nem tesz jót nekünk, se az országunknak, rossz választás erre a munkára" - idézte Anna szavait.

Harry nem hallgatott a nagynénjére, de nem ő volt az egyetlen családtag, aki ellenezte a frigyüket, Vilmos is próbálta lebeszélni az esküvőről, és azt tanácsolta neki, inkább még várjanak egy kicsit ezzel a komoly lépéssel. Már ennyi tanács elég is volt ahhoz, hogy a két testvér viszonya csúnyán elmérgesedjen.

Harry, Meghan és Anna 2019 márciusában.
Harry, Meghan és Anna 2019 márciusában.
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Nem csak Anna és Vilmos voltak az egyetlenek, akik nem szívelték meg Meghant, a palota dolgozói közül is panaszkodtak Harry választottjára, egyesek inkább felmondtak, csak ne kelljen Meghannal egy légtérben lenniük. Többen azt állították, érzelmi módon zaklatta és manipulálta őket, még eljárás is indult ezzel kapcsolatban a Buckingham-palotában, eddig tíz alkalmazott van, akik mindenképp Meghan ellen vallanak. A hercegné tagadja a vádakat, a vizsgálat eredménye 2022-ben derül ki.

Menyasszonyi ruhák a brit királyi családban

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhát viseltek a királyi család tagjai az esküvőjük napján.

Ezt is szeretjük