Angelina Jolie így festett az első vörös szőnyeges eseményén - Felismered a régi fotóján?
Angelina Jolie édesapjával együtt lépett a vörös szőnyegre először.

angelina-jolie-43-szulinap-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie azon sztárok egyike, akik bármikor lépnek is a vörös szőnyegre, mindig uralják azt. Szebbnél szebb kreációkat viselve mindenki figyelmét magára vonja, és a legstílusosabb sztárok egyikeként emlegetik, de volt is ideje gyakorolni, hiszen a legelső vörös szőnyeges eseményére 1986 márciusában került sor.

Még csak kislány volt

Angelina Jolie színész családba született, édesapja az Oscar-díjas és négyszeres Golden Globe-díjas John Voight színész és rendező, édesanyja pedig Marcheline Bertrand színésznő. Mivel szülei ismertek voltak, már pici korában belecsöppent a sztárok világába. Élete legelső vörös szőnyeges eseménye pont egy Oscar-gála volt, melyre édesapját kísérte el az akkor még tízéves Angelina.

angelina-jolie-első-oscar

Az akkori divatot követve egy csipkés, ma már kicsit túlzó hatású estélyiben jelent meg, a nyakában pedig gyöngysor lógott - ez a kinézete kicsit Madonna nyolcvanas évekbeli stílusát juttatta eszünkbe. Természetesen a haját is a trendeknek megfelelően készítették el, nagyon gyönyörű kislány volt az apja oldalán. Talán akkoriban még nem gondolta magáról, hogy ugyanezen a filmes eseményen, pontosabban 14 évvel később megnyeri az Oscar-díjat.

Ezt is szeretjük