Így nézett ki Goldie Hawn a plasztikák előtt - Alig lehet ráismerni
Nem tudott leállni a plasztikával Goldie Hawn, pedig régen gyönyörű szép volt.

goldie-hawn-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak sztárok, akik egyszerűen nem tudnak leállni a plasztikával, mert nem bírják elviselni magukon az idő múlásának jeleit. Ennek a jelenségnek egyik legnagyobb élő példája az egykor különleges szépség, Goldie Hawn.

A 72 éves színésznő sajnos egy borzalmas szokás rabja lett, pedig fiatalkori képein jól látszik, mennyire hibátlan géneket örökölt, amiket egyébként lányának, Kate Hudsonnak is tovább adott. Goldie Hawn nem csak a ráncait akarta eltüntetni a műtétekkel - többféle beavatkozáson esett át élete során, és van, amin - sajnos - nem is egyszer.

Az Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő plasztikai műtétjeiről rengeteg pletyka keringett már a világsajtóban az utóbbi évtizedekben. Az utolsó 2017-ben, amikor Goldie Hawn feltűnően és természetellenesen kisimult arccal jelent meg egy díjátadón. Persze a pletykák sosem voltak alaptalanok, hiszen a színésznő fizimiskáján az elképesztő - de inkább borzasztó - változások mindig szemmel láthatóak voltak. Fiatalkorában így nézett ki a gyönyörű sztár:

goldie-hawn-gyerek-regen-most

A ráncfelvarrás, a botox, a szájimplantátum régi barátai a színésznőnek, amelyek miatt mosolyogni sajnos már nem, inkább csak vicsorítani tud. Amilyen természetes szépség volt régen, annyira mű lett mostanára. 

Hirtelen változtatásait a rajongói sem hagyják soha szó nélkül, akik nem értik, miért volt és van szüksége a gyönyörű Goldie Hawnnak efféle beavatkozásokra. Itt pedig nemcsak a fiatalító módszerekről van szó, a színésznő ugyanis mellnagyobbító műtéten és zsírleszíváson is átesett már korábban. Holott esküszik rá, hogy fiatalos alakját az edzésnek köszönheti.

goldie-hawn-plasztika-elott

Legfrissebb fotóin is látszik, hogy az arcán szinte egyetlen ránc sincs, annyira kivasalták. Goldie Hawn sokszor olyan benyomást kelt, mintha gumiból lenne. Igazából még akkor is jobban nézett ki, amikor a Jól áll neki a halál című filmben egy tátongó lyukkal a hasán mászott ki zombiként a medencéből. Persze, plasztikai botlásai mit sem változtatnak azon, hogy a színésznőt még mindig rengetegen imádják. Sok pazar alakítást nyújtott élete során, amiért mindig is csodálni fogjuk őt. 

Lánya is megműttette magát

Kate Hudson gyakran viccelődött apró melleivel, ám 2010-ben mégis úgy döntött, hogy kés alá fekszik, és megnagyobbíttatja őket. Képes összeállításunkban megnézheted, mekkora változáson esett át ő és még öt másik híresség.

Ezt is szeretjük