Scarlett Johansson sem volt mindig bombanő - Így nézett ki a műtétek előtt
Scarlett Johansson 1997-es fotóját látva nem marad kétség benned.

scarlett-johansson
beauty and style
Top olvasott cikkek

Scarlett Johanssont az 1998-as Suttogó című filmben ismerhette meg a nagyközönség Robert Redford és Kristin Scott Thomas partnereként. A szakma is ekkor figyelt fel rá.

Ez a mozi már a hetedik nagyjátékfilmje volt az akkor 14 éves kamaszlánynak. A későbbiek során pedig olyan nagy sikerű filmekben játszhatott, mint a 2001-es Amerikai rapszódia, a 2003-as Elveszett jelentés - melyért BAFTA-díjat kapott -, illetve az ugyanebben az évben elkészült Leány gyöngy fülbevalóval.

2005-ben Woody Allen múzsája lett, és olyan kiváló filmekben dolgoztak együtt, mint a Match Point, a Füles vagy a 2008-as Vicky Cristina Barcelona. 

Sikerei mellett sokan elismerik vonzó külsejét, melyhez - ellentétben sok más hollywoodi sztárral - okosan használta a plasztikai sebészek szaktudását. Látva az 1997-es gyerekkori és mai fotóját, szembetűnő az orrméret különbsége. 

Scarlett Johansson 1997-ben és ma.
Scarlett Johansson 1997-ben és ma.

Scarlett Johanssont már többször megválasztották a legszexisebb nőnek, amiben nem csupán alakjának, vastag ajkainak, hanem tökéletesre formált orrának is szerepe van. Amerikai plasztikai sebészek elemezték, milyen is az ideális női orr, és arra az eredményre jutottak, hogy az, amelyik az alsó ajaktól az orrcsont felső tövéig 106 fokos szöget zár be. Dr. Omar Ahmed, a New York Egyetem sebésze által vezetett kutatócsoport közel négyezer digitális női portrét elemzett, míg arra a következtetésre jutottak, hogy a legszebb női orr Scarlett Johanssoné. Mondhatjuk tehát, hogy a plasztika hivatalosan is tökéletesre sikerült.

Nem mindenki jár ilyen jól a plasztikai sebészével, mint Scarlett Johansson. Ha kíváncsi vagy néhány elrontott férfiplasztikára, lapozd át az alábbi galériát!

Ezt is szeretjük