Sandra Bullock fiatalon teljesen másképp nézett ki - Jót tettek neki az évek
Sandra Bullock fiatalon is gyönyörű nő volt már.

sandra-bullock-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sandra Bullock az egyik legnépszerűbb színésznő a világon, a több mint 30 éve tartó pályafutása alatt Oscar- és Golden Globe-díjat is bezsebelt. Az 54 éves sztár csodás karriert tudhat a háta mögött, ám a kezdetekkor még teljesen más külsővel hódított.

A szőke hajat is kipróbálta

Sandra Bullock barna hajú szépségként él mindenki emlékezetében, pedig amikor 1994-ben az első kiemelkedő sikerét elérte a Féktelenül című filmmel, akkor a premier után nem sokkal befestette a haját szőkére, ezzel teljesen más lett a színésznő karaktere. Bár 1987 óta szerepelt már filmekben, például A szerelmi bájitalban vagy A pusztítóban, mégis a Keanu Reevesszel forgatott közös alkotása volt az, amely rengeteget lendített a karrierjén.

sandra-bullock-1995

Úgy tűnik, hogy a sztárnak nem igazán vált be a világos színű frizura, 1996-ban már ismét barna bombázóként hódított. Egyébként a színésznőt több filmjében is láthattuk szőke hajviselettel: ilyen volt a 2009-es A szív bajnokai, ami miatt az Oscart is megkapta végül, az Ő a megoldás vagy A válságstáb, de még az Ocean's 8 - Az évszázad átverése című alkotásban is több jelenetben szőke parókát viselt a sztár.

Ezt is szeretjük