Így megsérült Angelina Jolie, miután Brad Pitt-tel dulakodott: a fotók az FBI-tól valóak

Fotók kerültek ki Angelina Joie sérüléseiről, amelyeket állítólag a Brad Pitt-tel való veszekedéséből szerzett.

GettyImages-1180049650

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Előkerültek azok a felvételek, amelyek Angelina Jolie sérüléseiről készültek, a horzsolásokat állítólag akkor szerezte, amikor 2016 szeptemberében Brad Pitt-tel és a gyerekekkel utazott Franciaországból az Amerikai Egyesült Államokba.

A magángépen Pitt állítólag nemcsak verbálisan, hanem fizikálisan is bántalmazta a színésznőt, illetve Maddoxot is felpofozta, utóbbit a színész évekkel ezelőtt már tagadta, hogy megtörtént volna.

Angelina Jolie sérülései

A Page Six oldal hozta le azokat a felvételeket, amelyek Jolie sérüléseit mutatják be. Az alábbi Instagram-poszt bal oldalán a színésznő keze, a másik oldalán pedig a könyöke látható. 

Az FBI jelentéséből kiderült, Jolie azt állította férjéről, hogy rengeteget ivott a gépen, ordibált vele és a gyerekekkel is. Pitt megragadta volt nejét a fejénél, majd a vállánál, ezután rángatni kezdte a testét. A mosdó falához odaszorította, és azt vágta a fejéhez, hogy ő az, aki tönkreteszi a családjukat.

Ennek hallatára két kiskorú gyerekük, akiknek a nevét nem fedték fel, sírva kérdezték a mosdó falán kívül, hogy minden rendben van-e az anyjukkal. Erre Pitt ezt válaszolta ordítva:

- Nem, anyu nincs jól. Tönkreteszi ezt a családot, ő egy őrült!

Erre az egyik gyermek, vélhetően Maddox azt mondta az apjára, hogy egy p*cs, ekkor akart Pitt a kamaszra támadni. Jolie annak érdekében, hogy megvédje a fiát, fojtogatni kezdte az exét. A dulakodásuk közben szerezte a fotókon látható sérüléseket, nemcsak a kézfeje és a könyöke, hanem a háta is megsérült.

Pittet nem tartóztatták le, és nem emeltek vádat az incidenssel kapcsolatban, miután az FBI 2016 novemberében befejezte a nyomozást.

További részletek a repülőgépes incidensükről

Jolie szerint exférje verbálisan és fizikailag bántalmazta őt és az egyik gyermekét, Maddoxot egy magángépen.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük