Így megsérült Angelina Jolie, miután Brad Pitt-tel dulakodott: a fotók az FBI-tól valóak
Fotók kerültek ki Angelina Joie sérüléseiről, amelyeket állítólag a Brad Pitt-tel való veszekedéséből szerzett.

GettyImages-1180049650
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Előkerültek azok a felvételek, amelyek Angelina Jolie sérüléseiről készültek, a horzsolásokat állítólag akkor szerezte, amikor 2016 szeptemberében Brad Pitt-tel és a gyerekekkel utazott Franciaországból az Amerikai Egyesült Államokba.

A magángépen Pitt állítólag nemcsak verbálisan, hanem fizikálisan is bántalmazta a színésznőt, illetve Maddoxot is felpofozta, utóbbit a színész évekkel ezelőtt már tagadta, hogy megtörtént volna.

Angelina Jolie sérülései

A Page Six oldal hozta le azokat a felvételeket, amelyek Jolie sérüléseit mutatják be. Az alábbi Instagram-poszt bal oldalán a színésznő keze, a másik oldalán pedig a könyöke látható. 

Az FBI jelentéséből kiderült, Jolie azt állította férjéről, hogy rengeteget ivott a gépen, ordibált vele és a gyerekekkel is. Pitt megragadta volt nejét a fejénél, majd a vállánál, ezután rángatni kezdte a testét. A mosdó falához odaszorította, és azt vágta a fejéhez, hogy ő az, aki tönkreteszi a családjukat.

Ennek hallatára két kiskorú gyerekük, akiknek a nevét nem fedték fel, sírva kérdezték a mosdó falán kívül, hogy minden rendben van-e az anyjukkal. Erre Pitt ezt válaszolta ordítva:

- Nem, anyu nincs jól. Tönkreteszi ezt a családot, ő egy őrült!

Erre az egyik gyermek, vélhetően Maddox azt mondta az apjára, hogy egy p*cs, ekkor akart Pitt a kamaszra támadni. Jolie annak érdekében, hogy megvédje a fiát, fojtogatni kezdte az exét. A dulakodásuk közben szerezte a fotókon látható sérüléseket, nemcsak a kézfeje és a könyöke, hanem a háta is megsérült.

Pittet nem tartóztatták le, és nem emeltek vádat az incidenssel kapcsolatban, miután az FBI 2016 novemberében befejezte a nyomozást.

További részletek a repülőgépes incidensükről

Jolie szerint exférje verbálisan és fizikailag bántalmazta őt és az egyik gyermekét, Maddoxot egy magángépen.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük