Angelina Jolie napsárga ruhában szülinapozott: a 46 éves színésznő csodásan festett
Angelina Jolie napsárga ruhája telitalálat volt.

angelina-jolie-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie 1975. június 4-én jött a világra, így a színésznő múlthét pénteken tartotta meg 46. születésnapját.

Bár sok híresség hatalmas bulit csap ennek alkalmából, Jolie visszafogottan, hat gyermeke társaságában ünnepelt.

Angelina Jolie nagyon csinos volt a szülinapján

Los Angeles egyik exkluzív helyén, a TAO étteremben vacsoráztak együtt, vele volt a 19 éves Maddox, a 17 éves Pax, a 16 esztendős Zahara, a 15 éves Shiloh és az ikrek, a 12 esztendős Vivienne és Knox. A színésznő általában a sötét színek híve, azonban a születésnapjára egy napsárga ruhában tündökölt.

Szerintünk fantasztikusan festett benne. Kiegészítőként bézs színű magassarkút, illetve egy fekete Versace táskát választott.

Jolie nehéz időszakon van túl, ahogy azt márciusban megírtuk, gyermekbántalmazással vádolta meg exférjét, Brad Pittet. Még 2016-ban adta be a válási keresetet férje ellen, ugyanis állítása szerint Pitt részegen megpofozta legidősebb gyermeküket, Maddoxot. A válásukat 2019-ben mondták ki, de a gyerekek felügyeleti joga felett még mindig nem tudtak megállapodni. Pittnek az volt a célja, hogy osszák meg a felügyeleti jogot egymás közt, Jolie viszont ezt nem támogatta. Májusban a bíróság Pitt javára döntött végül.

A US Weekly információi szerint a színésznő nagyot csalódott, hogy elveszítette a pert.

- Sosem fog Bradnek megbocsátani. Fenntartja, hogy ennek még nincs vége, és továbbra is úgy véli, hogy az igazságosság érvényesülni fog - fogalmazott egy bennfentes.

A pereskedés alatt szakértők, gyerekterapeuták is tanúskodtak, Jolie szerette volna, ha a gyerekeik is a bíróság elé állnának, és elmondanák a saját álláspontjukat, ám ezt végül John Ouderkirk bíró megtagadta.

Angelina Jolie legdögösebb címlapjai

Képes összeállításunkban megnézheted Angelina Jolie legdögösebb címlapfotóit.

Ezt is szeretjük