Angelina Jolie-t 12 éves ikreivel kapták lencsevégre: így néz ki most Vivienne és Knox
Angelina Jolie gyerekeivel minivakációra ment, jó nagyot nőttek az ikrek.

angelina-jolie
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie hatgyermekes édesanyaként pontosan tudja, hogy mekkora kikapcsolódást jelent egy rövid kis vakáció a csemetéivel. Erről az Amerikában még mindig tomboló Covid-19 idején sem volt hajlandó lemondani, a távolságtartás egy luxusformáját választotta, magángéppel repültek pihenni.

A kis kiruccanás után Kaliforniában landoltak, ahol egy szemfüles fotósnak sikerült lencsevégre kapnia a sztárt és a gyerekeket. A felvételeken rögtön szembetűnik, mennyit nőtt a család két legfiatalabb tagja, Vivienne és Knox.

Angelina Jolie ikrei

Az ikerpár július 12-én töltötte be a 12. életévét, ahogy cseperednek, egyre inkább szüleikre emlékeztetik a rajongókat. Vivienne szőke változata a filmcsillagnak, míg a mögötte kullogó testvére egy az egyben úgy fest, mint édesapja, Brad Pitt.

Bár a gyerekek a legnagyobb jólétben nőnek fel, egyáltalán nem jellemzi őket, hogy ezüstkanállal a szájukban születtek. 

Még születésnapjaikon sincsenek hatalmas kéréseik, sosem vágytak pónilóra vagy világraszóló bulira. Amikor nyolcévesek lettek, mindössze azt kérték anyukájuktól, hadd menjenek el palacsintázni egy étterembe Nyugat-Hollywoodban, írta meg a Sheknows weboldal.

Külsőre egyértelműen tükörképeik szüleiknek, ám nem csak ebben a tekintetben hasonlítanak rájuk, a színészetre is roppant fogékonyak.  Mindketten belekóstolhattak a filmvilág izgalmaiba, míg Vivienne a 2014-es Demónában formálta meg a főszereplő, Auróra gyerekkori verzióját, addig bátyja a szinkronizálásból kapott ízelítőt, ő kölcsönözte a hangját a Kung Fu Panda egyik szereplőjének, Fu Funak.

Angelina Jolie hasonmása

Vannak olyanok, akik mindent megtesznek azért, hogy hasonlítsanak kedvenc sztárjukra, akár a plasztikai műtétet is bevállalják emiatt. Mások viszont a természetnek köszönhetik, hogy egy-egy ismert ember kiköpött másai, utóbbi csoportba tartozik a 38 esztendős Melissa Baizen, aki Angelina Jolie hasonmása.

Ezt is szeretjük