Sarah Jessica Parker ikerlányaiból szép kamaszok lettek - Fotókon a ritkán látott Tabitha és Marion

Sarah Jessica Parker ikerlányai jócskán megnőttek az évek alatt.

sarah-jessica-parker
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár Sarah Jessica Parker a mozivásznon és a tévéképernyőn szingliszerepeivel hódította meg a világot, a való életben már 1997 óta él boldog házasságban Matthew Broderick színésszel. Három közös gyermekük van, nagyfiuk, James 17 éves, ikerlányaik, Tabitha és Marion pedig már tízévesek.

Sarah Jessica Parker lányai már kiskamaszok

A Szex és New York sztárja és férje egyaránt óvja gyerekeit a nyilvánosság előtt. Nem sűrűn látni őket, így amikor mégis felbukkannak valamelyikük Instagramján, követőik valósággal megőrülnek, milyen nagyok már a lányok. Annál is inkább, mert tudják, milyen rögös út vezetett az ikrek világra jöttéhez. Az 54 éves színésznő és férje évekig próbálkoztak, Sarah Jessica Parker azonban képtelen volt teherbe esni, így végül béranya segítségével született meg Tabitha és Marion.

twins
Fotó: Instagram/Sarah Jessica Parker

A gyönyörű sztár és férje minden alkalmat megragad, hogy kifejezze, mennyire szeretik csemetéiket. A büszke anyuka ezzel a megható szöveggel köszöntötte Instagram-oldalán ikerlányait tizedik születésnapjuk alkalmából.

sarahjessicaparker and twins
Fotó: Paul Zimmerman / Getty Images Hungary

„Tíz év tömény szeretet, alaposan felforgattátok az életünket, és kitöltöttétek a fennmaradó űrt, végtelen meglepetésekkel, romantikával és egy olyanfajta szeretettel, amelyről azt sem tudtuk, hogy hiányzik az életünkből, amíg meg nem érkeztetek. Nem tudjuk és nem is szeretnénk elképzelni a világunkat nélkületek. Boldog születésnapot kedves, drága kislányaim! Nagyon szeretlek titeket! Mama.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The rising sun meets rising 5th graders on this last day of 4th grade. X,SJ

SJP (@sarahjessicaparker) által megosztott bejegyzés,

     Legutóbb a színésznő édesbúsan posztolt arról, hogy lányai már ötödik osztályba mennek, a képen jól látszik, hogy Tabitha és Marion megnyúltak az utóbbi években.

Jennifer Lopez gyönyörű kamasz lánya

Jennifer Lopez egy ikerpár büszke édesanyja, Emme és Maximilian még 2008 februárjában jöttek a világra. Az ötvenéves sztár gyerekei most kamaszodnak, így óriási változásokon mennek keresztül. Kislánya, Emme olyan szép, akárcsak édesanyja.

Ezt is szeretjük