Andrea Bocelli felesége dögös estélyibe bújt: a 37 éves Veronica az énekes szép menedzsere

Andrea Bocellit és feleségét a munka is összeköti.

bocelli-felesége-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 62 éves Andrea Bocelli és felesége, Veronica Berti a 2000-es években szerettek egymásba, az olasz tenorista válása után lett szerelmes az akkor 18 éves lányba, aki manapság a menedzsereként dolgozik főállásban. Amiben csak tudja, támogatja a férjét, emellett édesanyaként helytáll közös lányuk, Virginia nevelésében.

Andrea Bocelli felesége

Az olasz tenorista és Veronica hamar egymásba szerettek a találkozásuk után. Bocellinek előző házasságából két fia született, Amos 1995-ben, Matteo 1997-ben látta meg a napvilágot.

- Amikor először találkoztam vele, nem tudtam, hogy elvált, vagy vannak-e gyerekei, de mindig úgy mosolyog, ha a gyerekei közelében lehet. Bár Matteóval és Amosszal mindig nagyon szigorú volt, és alig hagyta el egy dicséret a száját, mégis elképesztő fiatalemberekké váltak mind a ketten - magyarázta Veronica a Chi magazinnak.

2012-ben született meg a kislányuk, majd két évvel később összeházasodtak.

Bocelli a Teatro del Silenzio toszkán amfiteátrumban lépett fel az előző héten nagyközönség előtt, a koronavírus miatt erre már régen volt lehetősége. Az eseményen természetesen részt vett felesége is, aki káprázatos estélyikbe bújt. Az egyik este egy nagyon dögös, fekete ruhára esett a választása.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos nő Andrea Bocelli felesége, Veronica Berti.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük