Ő Elon Musk párja: az énekesnő egy fiút is szült a világ leggazdagabb emberének
Elon Musk és Grimes 2018 óta vannak együtt.

elon musk cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2021 január elején derült ki, hogy a Tesla alapítója, Elon Musk lett a világ leggazdagabb embere, 185 milliárd dolláros vagyonával az Amazon atyját, Jeff Bezost taszította le a trónról.

Az üzletember munkásságáról rengeteget olvashatunk: SpaceX amerikai űrkutatási vállalat alapítójaként fejlesztették ki a Falcon 1, a Falcon 9 és a Falcon Heavy rakétákat, illetve a Dragon űrhajót. 2018-ban kilövetett egy Tesla Roadstert a Falcon Heavy űrrakétával, 2020 májusában két amerikai veteránt juttatott ki az űrbe, ez történelmi pillanatnak számított, mivel ezelőtt a NASA sosem indított űrexpedíciót egy magáncéggel közreműködve. A high-tech vállalkozó novemberben további négy embert küldött a Nemzetközi Űrállomásra. Ami a magánéletét illeti, 2018 óta foglalt a szíve.

Ő Elon Musk párja

Musk és a kanadai énekesnő, Claire Elise Boucher, művésznevén Grimes 2018-ban ismerkedtek meg az interneten. A mesterséges intelligenciáért rajongó üzletember azért vette fel a kapcsolatot az énekesnővel, mert a Flesh Without Blood című videóklipjét szintén a mesterséges intelligencia inspirálta, így meg is volt a közös témájuk. 

Eddig csak egy alkalommal jelentek meg együtt a nyilvánosság előtt, 2018 májusán, a MET-gálán. A magánéletükről csak keveset lehet tudni, még közös képeket sem posztolnak a közösségi oldalaikra. Musk a The Wall Street Journal újságírójának elárulta, hogy kedvesében leginkább a vad művészi kreativitását és a hiperintenzív munkamorálját szereti a legjobban.

GettyImages-955797456
Fotó: Dia Dipasupil / Getty Images Hungary

Nos, a 32 éves Grimes tényleg nagyon kreatív elme, a zeneiparban szinte nincs is hozzá fogható énekesnő jelenleg, főleg elektronikus popzenét gyárt. Mivel nagyon eklektikus az ízlése, rengeteg zenész és zenekar hatott rá élete során, például David Bowie, Michael Jackson, Marilyn Manson, a Nine Inch Nails, Enya, a Queen, Mariah Carey vagy éppen a Blink-182 együttes, de a K-popnak is nagy rajongója. 2007 óta tartó karrierje során öt albumot gyártott. Legutóbbi albuma, a Miss Anthropocene 2020-ban jelent meg.

2020 elején jelentették be, hogy gyermekük lesz, fiuk májusban jött a világra. A kicsi elég egyedi nevet kapott: X Æ A-12-re keresztelték a kicsit, ám kiderült, hogy a törvények nem engedik, hogy szám is szerepeljen a nevében, így végül átkeresztelték X Æ A-Xii-re. Később kiderült, hogy X az első neve, a többi rész pedig a középső neve. Sokan ki is akadtak akkor a sztárpárra, hogy nem hétköznapi nevet adtak a fiuknak, de ők fittyet hánytak a kritikusokra.

Musknak  hat csemetéje született előző házasságából. Ikrei, Xavier és Griffin 2004-ben, hármas ikrei, Damian, Saxon és Kai 2006-ban jöttek világra. Sajnos legelső kisfia, Nevada Alexander tízhetes korában elhunyt 2002-ben.

Elon Musk édesanyja fiatalon

Képes összeállításunkban megnézheted Maye Musk fiatalkori képeit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük