Andrea Bocelli és gyönyörű családja a Fehér Házban járt: Joe és Jill Bidennel fotózkodtak
Joe és Jill Biden meghívta Andrea Bocellit és családját a Fehér Házba.

andrea-bocelli-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Andrea Bocelli jelenleg világ körüli turnén vesz részt, az olasz tenorista jelenleg az Amerikai Egyesült Államokban koncertezik, az előadásain nemcsak ő, hanem kislánya, a jövőre tízéves Virginia és fia, a 24 esztendős Matteo is énekel. 37 éves felesége, Veronica Berti a menedzseri feladatokat látja el, így érthetően ő is velük utazik.

Joe Biden amerikai elnök meghívta Bocelliéket a Fehér Házba, amit a zenész és családja hatalmas megtiszteltetésnek élt meg.

Andrea Bocelli és családja a Fehér Házban

A látogatásukat képeken örökítették meg, amiket a 63 éves énekes az Instagram-oldalán is megosztott. Joe és Jill Bidennel büszkén pózoltak együtt. Nem ez az egyetlen kép készült róluk, a többit az Instagram-poszt jobb oldalán látható fehér nyílra kattintva nézheted végig. Láthatod például, hogy a kis Virginia hogyan pózolt az elnöki székben, de még Joe Biden íróasztalának szekrényébe is bemászott.

Bocelli a posztban megköszönte Bidenéknek, hogy meghívták őt és családját a Fehér Házba, ezzel egy régi nagy vágya vált valóra.

- Egy másik álmom vált valóra ebben a nagy földi kalandban, amely egy toszkán vidéki kisvárosban kezdődött. Rendkívüli kollégáim és gyermekeim, Matteo és Virginia mellett békés karácsonyt, szeretetben és reménnyel teli fényes jövőt kívánok a világnak - írta.

A Fehér Ház teljesen feltöltötte lelkileg, ottjártakor arra emlékeztette a hely, hogy a művészet az égiek ajándéka, amit azért kaptunk, hogy magasabb szintre emeljük a lelkünket.

- A csodák a magasból jönnek, de a jó cselekedetek és az erényes döntések az emberiség erőfeszítéseiből fakadnak. Amellett, hogy a művészet segít elképzelni, milyen ideális világban szeretnénk élni, felbecsülhetetlen értékű tanácsadó és nagyszerű támogatási forrás is tud lenni. Mindannyiunknak ki kell vennünk a részünket azért, hogy ez a világ valósággá váljon - tette hozzá.

Jövőre folytatódik tovább a turnéja, nemcsak az Egyesült Államokban lép még fel, hanem Európában is, 2022. október 15-én Magyarországon lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.

Enrique Iglesias ikrei

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen nagyok már Enrique Iglesias ikrei, Lucy és Nicholas.

Ezt is szeretjük