Enrique Iglesias és Anna Kournikova ikrei jó nagyot nőttek: Lucy és Nicholas már 4 évesek
Enrique Iglesias és Anna Kournikova ikrei négyévesek lettek.

enrique-és-anna-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Enrique Iglesias és Anna Kournikova gyökeresen megváltozott, amikor 2001-ben az énekes Escape című számának klipforgatásán találkoztak. A közös munka során egymásba habarodtak, és azóta is boldog párkapcsolatban élnek. Az elmúlt években családot alapítottak, három gyerkőcöt nevelnek, ikreik, Nicholas és Lucy 2017 decemberében, kisebbik lányuk, Mary, becenevén Masha 2020 januárjában jött a világra.

Enrique Iglesias és Anna Kournikova ikrei

Iglesias a SiriusXM-nek adott rádiós interjújában vallotta be, hogy a gyerkőcei már látták az ominózus videóklipet, amelyben az egykori teniszezőnővel szerepelt együtt. Viccelődött is azzal, hogy a gyerekek kicsit összezavarodtak a klip nézése közben, mert azon tűnődtek, apu mégis mit csinál anyuval, egyáltalán ez mikor történhetett. Hozzátette, automatikusan felismerik már a hangját, ha meghallják egy-egy dalát, ami nagyon jó érzéssel tölti el.

Csak ritkán posztolnak a csemetékről, azonban ha szülinapról van szó, akkor Anna Kournikova mindenképpen készít friss képeket csemetéiről, így tett december 16-án is, az ikrek születésnapján. Lucy és Nicholas is rengeteget nőtt az elmúlt egy év alatt.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen nagy már Lucy és Nicholas.

Ezt is szeretjük