Friss! Londoni lakásában holtan találták a 27 éves Amy Winehouse-t
A rendőrség is megerősítette, hogy Amy Winehouse londoni lakásában, ma délután elhunyt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2011. július 23-án szombaton, 27 éves korában, Londonban tragikusan fiatalon és váratlanul elhunyt Amy Winehouse, adta hírül a Daily Mail.

A világhírű énekesnő halálának hírét a Metropolitan Police is megerősítette, akik egy sajtóközleményben tudatták, hogy délután 4 órakor találtak rá holttestére londoni lakásában.

Drogtúladagolásra gyanakodnak

Halálának pontos okát egyelőre nem közölték, ám több hírportál arról számolt be, hogy feltehetően kábítószer-túladagolás végzett az ötszörös Grammy-díjas énekesnővel.

Amy Winehouse 1983. szeptember 14-én született Londonban, és az ezredforduló utáni évek egyik legjobb hangú énekesnőjeként tett szert óriási népszerűségre és hírnévre.

Debütáló albuma Frank címmel jelent meg az Island Records kiadásában 2003. október 20-án, a kritikusok és a zenerajongók is imádták, a lemezt pedig méltán jelölték Mercury Prize-ra.

Második lemeze Back To Black címmel került a boltok polcaira 2006. október 4-én szintén az Island Records gondozásában.

Tarolt a Grammy-gálán

Az albumot hat Grammy-díjra jelölték, amiből ötöt díjra is tudott váltani: Amy Winehouse megkapta többek között a legjobb új előadónak, az év a legjobb lemezének és az év legjobb dalának járó elismerést is.

Karrierjét azonban mindvégig beárnyékolta súlyos drog- és alkoholfüggősége, amelyek miatt rendszeresen szerepelt a bulvársajtóban - egyedülálló énekhangja mellett botrányaival is lépten-nyomon felhívta magára a figyelmet.

Vizeletből kimutatható drogok

A DrogKontrol 10 teszt egy egyszerű egylépéses otthoni gyorsteszt, mely 10 fajta drog gyors, kvalitatív kimutatására alkalmas.

Még több információt itt találsz.

Promóció

Utoljára Belgrádban adott egy minősíthetetlen koncertet, ahol rajongói egyszerűen kifütyülték előadását, néhány nappal később menedzsentje pedig egész európai turnéját törölte, köztük a Sziget Fesztiválon való fellépését is.

Ezt is szeretjük