Videó! Botrányba fulladt tegnap Amy Winehouse belgrádi koncertje

Amy Winehouse tegnap este Belgrádban, európai turnéjának első állomásán botrányos koncertet adott.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A belgrádi közönség június 18-án, tegnap este többször is kifütyülte Amyt, aki európai turnéjának első állomásán teljesen szétcsúszva jelent meg. Lényegében minősíthetetlen koncertet adott rajongóinak, fellépése mindössze 71 percig tartott - ez idő alatt azonban egyetlen számot sem énekelt végig.

A régen várt koncert – amin fél Belgrádon kívül többek között a szerbiai amerikai nagykövetasszony is tiszteletét tette – azzal a kimerítő igyekezettel telt el, hogy az énekesnő két lábon maradjon.

Nem tudta, hol van

Amy Winehouse a koncert elején először az athéni, majd valamivel később a new york-i közönséget üdvözölte Belgrádban, habár elég nehezen lehetett érteni, pontosan mit akart mondani.

Összefüggéstelenül beszélt és csak pár sort sikerült elénekelnie a legnépszerűbb dalaiból. Negyed órával a koncert kezdete után a Twitter csatornák már tele voltak az ezekhez hasonló üzenetekkel: Amy karaoke, Jazzkoncert Belgárdban – mivel a zenészek azért játszották a magukét -, A rendőrség vajon elviszi egy éjszakai józanodásra?…

A zenekar próbálta menteni a menthetetlent

A zseniális zenészekből álló kísérőzenekar mindent elkövetett, hogy az énekesnő szétesését ellensúlyozzák.

Csak pillanatokra lehetett hallani Amy Winehouse hangját, amiben még így is fellelhető volt a hatalmas, zseniális tehetség, ami lassan, de biztosan veszni látszik.

Amy kétszer is levonult a színpadról azzal az igyekezettel, hátha sikerül összeszednie magát. A zenekar addig is derekasan helytállt, a vokál pedig próbálta Amy hiányát saját hangjával pótolni.

Amy Winehouse élete képekben

Nézegess képeket!

Elolvasom

A koncert végén Amy saját magán mosolyogva énekelte el a következő sorokat:
„I told you I was trouble, you know that I'm no good.“, ami nyersfordításban körülbelül annyit tesz, hogy én mondtam, zűrös vagyok, és tudod, hogy nem vagyok jó.

Az énekesnő éjfélkor hirtelen levonult a színpadról úgy, hogy nem énekelte el legnagyobb slágerét, a Rehabot, amit mindenki várt tőle. A bulit a Zalon nevű vokál két új dal előadásával zárta Amy új lemezéről.

Ezt is szeretjük