Jennifer Lopez krémszínű tüllruhában bűvölt el mindenkit: az American Music Awards legszebb sztárja volt

Ilyen kreációkban tündököltek az American Music Awardson a sztárok.

jlo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasárnap este 49. alkalommal rendezték meg az American Music Awardsot, amelynek idén a Los Angeles-i Microsoft Theater adott otthont. 2021 legnépszerűbb zenészeit, dalait és albumait díjazták a gálán, de természetesen a zenés fellépések sem maradhattak el, Jennifer Lopez is a színpadra lépett, hogy előadja legújabb dalát.

Női sztárok az American Music Awardson

Az est folyamán díjazták a BTS k-pop zenekart, ők lettek az év előadója, a kedvenc popegyüttes, illetve a kedvenc dal kategóriában is ők nyertek Butter című slágerükkel. Taylor Swift is több kategóriában nyert, az év női előadója lett, emellett az Evermore című albumáért is kaphatott díjat, ám sajnos az énekesnő nem vett részt a gálán.

Jennifer Lopez is részt vett a gálán, ám a vörös szőnyeges bevonulást kihagyta, azonban a színpadon elénekelte On My Way című számát, amely a 2022 februárjában megjelenő Marry Me című mozifilmjének egyik betétdala.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen kreációkba bújtak a női hírességek az American Music Awardson.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük