Rita Ora különleges ruhában adott át díjat a budapesti MTV-gálán: ilyen kreációkba bújtak a sztárok
Vasárnap este megrendezték az MTV Europe Music Awardsot Budapesten.

rita-ora-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap este zajlott le az MTV Europe Music Awards, a zenés díjátadót 2021-ben hazánkban, Budapesten a Papp László Budapest Sportarénában rendezték meg. Ez volt az első alkalom, hogy Magyarországra hozta az MTV a gáláját. 

A 2021-es MTV EMA sztárjai

Több világsztár ideutazott Magyarországra, hogy megjelenjen a nívós eseményen, köztük volt a négyszeres Grammy-díjas Ed Sheeran, aki két alkalommal lépett fel az est folyamán, nem mellesleg két díjat is bezsebelt, ő lett a legjobb előadó, illetve övé lett a legjobb dal. Dél-Korea egyik legnépszerűbb csapata, a BTS is tarolt, ám a hét tagból álló banda sajnos nem tudott ott lenni az eseményen, pedig négy kategóriában nyertek: a legjobb pop, a legjobb banda, a legjobb k-pop és a legjobb rajongókkal rendelkező együttes lettek.

A rendezvényen részt vett Rita Ora is, hogy átadja a legjobb latin előadónak járó díjat, az albán származású brit énekesnő egy fekete kreációban keltett feltűnést a vörös szőnyegen. Kíváncsi vagy, rajta kívül milyen szettekben tündököltek a többiek? Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festettek a világsztárok vasárnap este az MTV Europe Music Awardson.

Ezt is szeretjük