Rita Ora különleges ruhában adott át díjat a budapesti MTV-gálán: ilyen kreációkba bújtak a sztárok

Vasárnap este megrendezték az MTV Europe Music Awardsot Budapesten.

MTV EMA 2021 ruhák
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tegnap este zajlott le az MTV Europe Music Awards, a zenés díjátadót 2021-ben hazánkban, Budapesten a Papp László Budapest Sportarénában rendezték meg. Ez volt az első alkalom, hogy Magyarországra hozta az MTV a gáláját. 

A 2021-es MTV EMA sztárjai

Több világsztár ideutazott Magyarországra, hogy megjelenjen a nívós eseményen, köztük volt a négyszeres Grammy-díjas Ed Sheeran, aki két alkalommal lépett fel az est folyamán, nem mellesleg két díjat is bezsebelt, ő lett a legjobb előadó, illetve övé lett a legjobb dal. Dél-Korea egyik legnépszerűbb csapata, a BTS is tarolt, ám a hét tagból álló banda sajnos nem tudott ott lenni az eseményen, pedig négy kategóriában nyertek: a legjobb pop, a legjobb banda, a legjobb k-pop és a legjobb rajongókkal rendelkező együttes lettek.

A rendezvényen részt vett Rita Ora is, hogy átadja a legjobb latin előadónak járó díjat, az albán származású brit énekesnő egy fekete kreációban keltett feltűnést a vörös szőnyegen. Kíváncsi vagy, rajta kívül milyen szettekben tündököltek a többiek? Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festettek a világsztárok vasárnap este az MTV Europe Music Awardson.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük